Menu
Bijzonder Overnachten / Duitsland / Sleeswijk-Holstein / Wellness

3-daags golf en wellness arrangement in Noord-Duitsland

3-daags golf en wellness arrangement in Noord-Duitsland

Zin om te golfen op een eersteklas 27 holes golfbaan om daarna uitgebreid te genieten tijdens een wellness? Dit 3-daags golf en wellness arrangement in Noord-Duitsland kan voor u het perfecte uitje zijn. Bekijk snel dit prachtige arrangement. Tijden het arrangement gaat u 2 dagen golfen in het Noorden van Duitsland. In de avond gaat u culinair genieten tijdens het de frontcooking experience en u komt tot rust in het wellnesscentrum van het hotel.

3-daags golf en wellness in Noord-Duitsland

Hotel

Dit hotel is genesteld in het hart en de natuurlijke schoonheid van Sleeswijk-Holstein, en is omringd door vlierbomen en een eersteklas golfbaan. Dit is een erg luxe hotel met 80 mooie kamers en heeft uitstekende culinaire kunst. Momenteel is het hotel de wellness aan het uitbreiden om gasten extra te verwennen. Of u nu op zoek bent naar een rustgevende schoonheidsbehandeling, een revitaliserend reinigingsritueel in de hamam of een uitgebreide saunasessie gevolgd door verfrissing in de infinity pool, u zut niks te wensen overhebben. Laat u verwennen en geniet met al uw zintuigen tijdens dit 3-daags golf en wellness arrangement in Noord-Duitsland. Dit hotel bevindt zich 40 kilometer ten Noorden van Hamburg. Vanaf Enschede is het nog geen 4 uur rijden waarbij u vrijwel de gehele route op de Autobahn kan rijden.

3-daags golf en wellness in Noord-Duitsland

Golfbaan

De 27 holes baan bevindt zich in het prachtige Stör laagland en op de Hohe Geest. Door de verschillende landschaps- en baantypes is het spel op deze golfbaan afwisselend en interessant. De golfbaan ligt direct naast het nieuw gebouwde hotel en is daarom perfect om tijdens uw vakantie een paar sportieve uurtjes door te brengen en te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Laat deze golfbaan de perfecte toevoeging zijn tijdens het 3-daags golf en wellness arrangement in Noord-Duitsland.