Menu
Duitsland / Golfbanen / Golfhotel / Overnachten aan de golfbaan

4-daags Golfarrangement vlakbij de Oostzee – 2 dagen onbeperkt golfen!

In het noorden van Duitsland ligt dit sfeervolle en prachtige hotel aan 2 fantastische 18 holes golfbanen waar u onbeperkt kunt golfen. Na een dag heerlijk dag golfen gaat u terug naar het hotel waar u heerlijk kunt ontspannen in de wellness, culinair kunt genieten in het restaurant en kunt nagenieten van een mooie golfdag. Maak er een mooie golfvakantie van en geniet van dit 4-daags Golfarrangement vlakbij de Oostzee. Heerlijke genieten van de mooie omgeving van Duitsland!

Komt tot rust in het prachtige hotel

Het hele hotelcomplex in het Noord-Oosten van Duitsland is fraai gelegen. Met talrijke waterhindernissen en nieuwe aanplant geeft het steeds een nieuwe vorm aan de golfbanen en de omgeving ervan. In de bloeitijd wordt u verwend met schitterend gearrangeerde bloemenperken. Hier vindt u het juiste plekje om af te slaan, uit te rusten, te werken en te relaxen. In de familiale en persoonlijke sfeer die het hotel creëert zult u zich vanaf het eerste ogenblik op uw gemak voelen. Het in 2006 geopende familiebedrijf is met 46 hotelkamers, een spa, een restaurant en een bar van alle gemakken voorzien. Met twee prachtige 18 holes golfbanen en ruime oefenfaciliteiten komt de golfer niks tekort!
De golfbanen
In het prachtige Mecklenburg-Voor-Pommeren, de nummer één vakantiebestemming voor Duitsers, biedt het Golfpark Strelasund twee 18-holes golfbanen met alle voorzieningen die het hart van de golfer begeert. U kunt kiezen uit 2 verschillende golfbanen bij dit 4-daagse Golfarrangement.

De 18 holes van de wedstrijdbaan “Mecklenburg-Vorpommern

Weerspiegelen typische delen en landschappen van Mecklenburg-Voor-Pommeren. Dus het spelen van de baan wordt een kleine reis door Mecklenburg-Voor-Pommeren. Zachte heuvels, ruime greens en waterhindernissen bepalen het imago van de golfbaan. De golfbaan is ontworpen door de bekende golfbaanarchitect David Krause. U eindigt uw rondje golf direct naast het ruime clubhuisterras op wat waarschijnlijk de mooiste 18e hole van de regio is, ons eilandgroene “Rügen” met een replica van de beroemde krijtrotsen.

De 18 holes Strelasund-Island Course

is vernoemd naar de eilanden en schiereilanden van de Strelasund en de aangrenzende wateren. De Strelasund is een inham van de Oostzee die het eiland Rügen scheidt van het vasteland. Individueel ontworpen greens maken het spelen een ervaring. Potbunkers, sterk gegolfde greens en drie grote waterhindernissen met een prachtige eilandgreen zijn de belangrijkste kenmerken van de baan naast de oude bomen. De baan is ideaal voor beginners, professionals kunnen vooral hun precieze spel in de ronde verbeteren.

Wilt u meer weten over dit 4-daags Golfarrangement vlakbij de Oostzee? Klik dan op deze link!