Menu
Bijzonder Overnachten / Duitsland / Golfweekend / Saarland / Wellness

Golfen en wellness in Duitsland

Golfen en wellness in Duitsland

Ontdek Golfen en wellness in Duitsland, en maak kennis met de golfregio Saar-Lor-Lux en een van de mooiste golfbanen in de omgeving van het hotel! Ideaal voor uw golfen en wellness arrangement. U vindt de golfbaan van de Saarbrücker Golf Club op iets minder dan 20 minuten rijden. Na uw golfronde kunt u bijkomen in de wellness.

Het hotel

U bent van harte welkom tijdens uw golfen en wellness arrangement in dit historische 4-sterrenhotel. Gelegen in de idyllische omgeving van het prachtige weidelandschap. In de nabijheid van Saarlouis, Lisdorf en Saarbrücken zijn we nog steeds perfect verbonden. Tijdloze elegantie in landhuisstijl ontmoet de rustieke charme van de historische zandstenen muren. Slaap in de prachtig ingerichte kamers in onze historische gebouwen Galhau-Haus, Gutshaus en Gartenhaus.

De 60 comfortabele kamers zijn individueel ontworpen, liefdevol doordacht en combineren traditionele landhuischarme met modern comfort. De elegante meubels, kleurtinten en details weerspiegelen de traditie van het landhuis en worden gecombineerd met het comfort van een modern 4-sterrenhotel. De kamers bevinden zich in de drie charmante en historische gebouwen: het Galhau-Haus, Gutshaus en Gartenhaus zijn allemaal perfecte plekken om te genieten van rust en stilte.

U kunt kiezen uit drie kamercategorieën: de Standaard-, Comfort- en Deluxe-kamers verschillen in grootte en inrichting.

Golfclub Saarbrücken e.V.
De Golfclub Saarbrücken ligt op slechts 20 minuten rijden van het hotel. Deze 18-holesbaan ligt op een hoog plateau van de Saargau-bergkam en beschikt over ongeveer 50 hectare uitgestrekt, heuvelachtig terrein met fairways en greens van matige moeilijkheidsgraad voor golfers. De perfecte baan voor uw golf en wellness arrangement.

====================

Wilt u al onze golfarrangementen in Duitsland zien? Ga dan naar Golfen in Duitsland!