Menu
Golfweekend

3-Daags golfarrangment in het prachtige Sauerland

Met de mooie zomer die er weer aankomt, is het weer tijd om de golfspullen uit de kast te halen. Nodig uw golfvrienden uit en ga samen weekendje weg om even lekker te golfen!

Tijdens dit prachtige 3-daags golfarrangement geniet u van de prachtige omgeving van Sauerland. U geniet van een leuk hotel in Hallenberg. Daarnaast geniet u van een verblijf op basis van half pension, dus zorgen maken over waar u gaat eten is niet nodig! Het hotel heeft de beschikking over een zwembad en wellnessfaciliteiten waar u heerlijk bij kunt ontspannen. Ook krijgt u een leuke uitstapjesgids met leuke activiteiten in de omgeving, een ideale manier om de omgeving beter te kunnen verkennen! Wat is een golfarrangement zonder greenfee? Daarom krijgt u met dit arrangement ook een greenfee voor Winterberg!

Verblijf in het prachtige Sauerland

U verblijft in een leuk hotel gelegen in het hart van Sauerland. Deze omgeving biedt u gegarandeerd rust en ontspanning met de mooie heuvelachtige omgeving en alle mooie natuur. Door de gastvrijheid van de mensen zult u zich in no time thuis voelen. Met alle mogelijkheden voor sportieve activiteiten en bezienswaardigheden, is deze plek voor iedereen geschikt!

Zijn u en uw golfvrienden al klaar voor een 3-Daags golfarrangment in het prachtige Sauerland?