Menu
Bijzonder Overnachten / Duitsland / Golf en Gastronomie / Golfweekend / Overnachten aan de golfbaan / Sleeswijk-Holstein / Wellness

Golfen, lekker eten en genieten in de wellness – Luxe golfarrangement in Noord-Duitsland

Luxe golfarrangement in Noord-Duitsland

Wat is er nou beter dan een heerlijk potje golfen, lekker eten en relaxen in de wellness? Het hotel gelegen in het noorden van Duitsland heeft het allemaal! Deze parel 40 kilometer ten noorden van Hamburg is nog geen 4 uurtjes rijden vanaf Enschede. De gehele route is voor het grootste gedeelte Autobahn, dus u bent er zo. En wat hier op u staat te wachten vinden wij fantastisch: een luxe hotel met ruime wellnessfaciliteiten, een culinair restaurant en een eersteklas golfbaan.

Een elegant en mooi luxe hotel met uitstekende culinaire kunst en een groot wellnesscentrum, allemaal gericht op de omliggende natuurlijke omgeving. Tijdens dit luxe golfarrangement in Noord-Duitsland, verblijft u in een van de 80 luxe kamers. Elke kamer is uitgerust met een comfortabel boxspringbed van 1.80m breed en een ruime badkamer van travertijn met regendouche.

Het hotel is gelegen aan een eersteklas 27 holes golfbaan. De gelegen in het prachtige Stör laagland en op de Hohe Geest. Door de verschillende landschaps- en baantypes is het spel op deze golfbaan afwisselend en interessant. De golfbaan ligt direct naast het nieuw gebouwde hotel en is daarom perfect om tijdens uw vakantie een paar sportieve uurtjes door te brengen en te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Met drie verschillende mogelijke combinaties biedt de golfbaan in Breitenburg een zeer gevarieerde golfbaan voor spelers van alle handicapcategorieën. Als het om zorg gaat, hecht de baan ook veel belang aan duurzaamheid en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Culinair eten en genieten in de wellness

Na het golfen is het ook belangrijk om uw rust te pakken. Daar wordt voor gezorgd bij dit luxe golfarrangement. In het stijlvolle restaurant , die wordt gekenmerkt door warme houttinten en een nobele inrichting, worden er dagelijks gasten verwelkomt van over de hele wereld. De consistentie van het hoogwaardige eten in het restaurant is te danken aan onze chef-kok, die zijn culinaire kunsten al in verschillende eersteklas restaurants heeft kunnen bewijzen. Samen met zijn zeer gemotiveerde keukenteam ligt de focus op het tevreden stellen en genieten van de gasten.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de ruime wellnessfaciliteiten. De ruime SPA zal u verbazen. Of u nu op zoek bent naar een rustgevende schoonheidsbehandeling, een revitaliserend reinigingsritueel in de hamam of een uitgebreide saunasessie gevolgd door verfrissing in de infinity pool, die – afhankelijk van het weer – kan transformeren van een binnen- naar een buitenbad dankzij zijn beweegbare panoramische ramen – laat u verwennen en geniet met al uw zintuigen.

Komt u ook genieten in Noord-Duitsland, klik dan HIER voor meer informatie!

===================

Wilt u al onze golfarrangementen in Duitsland zien? Ga dan naar Golfen in Duitsland!