Menu
België / Golfweekend

Golfarrangement in Belgie: Luxe Hotel- en Golfervaring in Één

Bent u met zijn 2en of met de hele familie? Dit golfarrangement in Belgie is geschikt voor meerdere groepsgroottes. Het aangelegen hotel bevindt zich op slechts 30 km van Brussel, vlakbij de Leeuw van Waterloo en ligt midden op de golfbaan. Met zijn eigen stijl en ruime kamers beschikt dit hotel over alles wat u nodig heeft. Het moderne designhotel ligt op een historische locatie, gebouwd met aandacht voor welzijn en milieubewustzijn.

Hotelkamers

Met meerdere kamers en suites beschikt het hotel over een ruime beschikbaarheid. Met een prachtige ligging zijn de meeste kamers voorzien van een uitzonderlijk uitzicht op de golfbaan of op het platteland. Alle kamers bieden een perfecte mix van gemak, stijl en praktische bruikbaarheid. Het hotel is opgedeeld in 2 verschillende soorten Double kamers, 2 verschillende soorten Suites en 2 verschillende soorten Lofts.

De Great Double kamers zijn bijzonder ruim, met 45m² aan ruimte voor 1 tot 3 personen. Ze zijn smaakvol ingericht in warme kleuren en bieden uitzicht op de historische binnenplaats en de golfbanen. De Great Double kamers zijn voorzien in dezelfde faciliteiten maar bieden meer ruimte en comfort met een grootte van 56 vierkante meter.

De Personal Suite, met een oppervlakte van ongeveer 60m², is volledig aanpasbaar en biedt een oase van ontspanning. Geschikt voor 1 tot 4 gasten, de zithoek is voorzien van een comfortabele bank die kan worden omgetoverd tot een tweepersoonsbed. De suite beschikt over een prachtige badkamer met zowel een douche als een bad, en een balkon voor extra genot.

De Charming Loft heeft met een oppervlak van 116 vierkante meter een prachtig uitzicht op de golfbaan. Dit appartement ligt bovenaan het hotel en is voorzien van een terras. Dit is een appartement die perfect geschikt is voor een langer verblijf. De woonkamer, keuken en slaapkamer maken dit appartement compleet.

Het pareltje van hotel is toch wel de Loft Empereur. Het middelpunt van het gebouw biedt voor 138m2 aan ruimte. De kamer is voorzien van een aparte slaapkamer en twee badkamers met inloopdouche. Het heeft een groot privé-terras met uitzicht op de golfbaan en een grote woonkamer met een slaapbank voor twee personen.

Golfbaan

Het mooiste aan het hotel is toch wel de ligging te midden op de golfbaan. Ontspan terwijl u geniet van de omgelegen groene mat, die uw het gevoel geeft alsof u aan de andere kant van de wereld bent. Deze uitstralende rust en mooie natuur bevindt zich in Waals-Brabant, aan de rand van de Leeuw bij Waterloo. De lay-out van het terrein is zo ontworpen dat het parcours van de Golf de l’Empereur naadloos de glooiende landschappen van dit gebied volgt.

Restaurant

Sinds 2017 verwelkomt ons authentieke restaurant met trots gasten in Waals-Brabant. Onze missie is om hoogwaardige gerechten te serveren aan iedereen die op zoek is naar een aangename ambiance en heerlijke gerechten, dit alles tegen betaalbare prijzen. Geniet van de uitzonderlijke omgeving, de serene atmosfeer en de ruime parkeergelegenheid. Onze lichte serre en twee grote, altijd zonnige terrassen zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Ooit al eens willen golfen in Duitsland? Bekijk deze plaatjes!