Menu
Golfweekend / Limburg

Golfarrangement in Maastricht

Slapen in het centrum van Maastricht

Tijdens dit golfarrangement in Maastricht verblijft u in prachtige 4-sterren hotel is gevestigd in 4 historische panden. Het hotel is gelegen aan de Maas in het centrum van de bourgondische stad Maastricht. Met 41 kamers en een sfeervolle serre waar ukunt genieten van een heerlijk ontbijt, komt u niks te kort. Het hotel heeft ook een fijn restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt in de sfeervolle serre. Voor lunch of diner kunt u terecht bij de talloze nabijgelegen restaurants. In dit 4-sterren hotel kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt in de sfeervolle serre. Geniet van een kop koffie, gevarieerd met een geweldig assortiment aan verse broodjes en heerlijke sappen.

Het hotel ligt op loopafstand van highlights zoals de Markt, het Vrijthof en het Onze Lieve Vrouweplein. Daarnaast zijn er in het centrum talloze winkels, restaurants en musea te vinden. Deze stad biedt dus voor ieder wat wils. Een perfecte uitvalsbasis om bourgondisch te gaan genieten.

Golfarrangement in Maastricht

Wist u dat u heerlijk kan golfen in Maastricht? Tijdens dit golfarrangement in Maastricht gaat u golfen bij Golfbaan Maastricht International. Golfbaan Maastricht International is een golfclub en golfbaan gelegen in het zuiden van Nederland, nabij de stad Maastricht. Het is een 18-holes golfbaan met een lengte van 6.007 meter, par 71, ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect Joan Dudok van Heel.

De golfbaan biedt een uitdagende en gevarieerde speelervaring voor golfers van alle niveaus. De baan is gelegen in een heuvelachtig landschap met een prachtig uitzicht op het omliggende platteland en de Maasvallei. Er zijn waterhindernissen en bunkers die strategisch zijn geplaatst om de uitdaging te vergroten en de vaardigheden van golfers te testen.

Wilt u meer weten over dit golfarrangement in Maastricht? Klik dan HIER voor meer informatie!