Menu
Golfweekend

TOP 3: Golfweekend met golfen op 2 verschillende banen

Ga eens een weekend golfen en overnacht op een van de mooie locaties in Nederland. U kunt dan zelfs twee dagen golfen tijdens deze arrangementen, kies dan ook voor een baan naar keuze en ontdek twee nieuwe golfbanen. Kies een van de mooie regio’s ga bijvoorbeeld naar Gelderland, Brabant of Limburg.

Golf op twee verschillende banen tijdens een golfweekend

  1. Weekendje Golf in Gelderland – Speel op 2 verschillende banen en overnacht op een prachtige locatie
    Golfweekend in Gelderland met een internationaal uitstapje naar Duitsland. Kom genieten in de Achterhoek en het prachtige Montferland en ervaar de gastvrijheid van deze Gelderse regio. Aan alles is gedacht: een verblijf op basis van half pension en Golfen op de banen Borghees in Emmerich en ’t Zelle in Hengelo.
  2. 3-daags Golfarrangement – Golfen in het mooie Brabantse land
    U verblijft 3 dagen in dit gastvrije Brabantse hotel en tijdens uw verblijf kunt u 2 keer gebruik maken van een 18 holes greenfee op één van de golfbanen in de buurt van het hotel. Er zijn zelfs 5 golfbanen in de buurt waar u uit kunt kiezen.
  3. 3-daags golfarrangement – Grenzeloos golfen in Limburg en overnachten op een kasteel
    3 Dagen genieten in een schitterend kasteel en een dag 18 holes golfen op een golfbaan naar keuze. U kunt bij dit golfarrangement kiezen uit 3 verschillende golfbanen. Geniet van dit schitterende golfarrangement met z’n tweetjes of neem uw golfvrienden mee.

Als u een heel weekend wilt golfen hoort daar natuurlijk 2 dagen golfen bij. Deze arrangementen zijn ideaal als u dus niet twee keer op de zelfde baan wilt spelen. Vaak is er keuze uit uit verschillende banen zodat u er een kunt kiezen die het beste bij u past. Weet u nog niet op welke golfbaan uw wilt golfen?

Ga dus eens een heerlijk weekendje golfen met 2 volledige dagen golfen voor de complete ervaring.