Menu
Duitsland / Golfweekend

Golfen in Harmonie met de Natuur in Northeim!

Ontsnap aan de drukte en stress en verblijf in dit prachtige hotel, gelegen in een rustige natuurlijke omgeving. Dit 3-daags golfarrangement in Northeim beschikt over een ontspannen verblijf en 18-holes golfen. Naast een ontspannen verblijf, biedt het arrangement ook een uitdagende golfbaan op Hardenberg GolfResort. Met twee 18-holes banen en een gastronomisch restaurant dat gerechten bereid met lokale ingrediënten, is het arrangement in alle facetten voorzien. Verken de omgeving en combineer uw verblijf met een bezoek aan de prachtige Landesgartenshow in Bad Gandersheim. Kortom, een perfecte mix van natuur, culinaire verwennerij en ontdekking in de regio tijdens dit golfarrangement in Northeim.

Hotelkamers

Laat drukte en stress los en kom genieten in de natuurlijke omgeving van het hotel. Het hotel beschikt over 62 tweepersoonskamers, verdeeld over 2 categorieën; De Double en Double Large. De kamers beschikken over dezelfde faciliteiten, maar verschillen in grootte.

De Double kamers hebben een grootte van 19 vierkante meter. De kamer is voorzien van een douche, hoogwaardige matrassen uit de LaPur Collection by Breckle, smart-tv, wifi, telefoon, L:A Bruket-cosmetica, kluis en een minibar.

De Double Large kamers hebben een oppervlakte van 22 tot 25 vierkante meter en kenmerken zich door hun kamerhoge ramen die een prachtig uitzicht op de natuur bieden. Deze kamers zijn voorzien van een eigentijdse badkamer met een douche, comfortabele matrassen van hoge kwaliteit uit de LaPur Collection by Breckle, een flatscreen-tv, draadloos internet (wifi), een telefoon, L:A Bruket-cosmetica, een kluisje en een goed gevulde minibar.

Golfbaan

Hardenberg GolfResort, een golfbaan die bekend staat om zijn schitterende landschap, luxe voorzieningen en uitdagende holes. De golfbaan is een favoriete bestemming voor lokale golfers en internationale golfers. De golfbaan is gelegen in Duitsland, in het plaatje Northeim. met 2 golfbanen met beide 18-holes is er aan diversiteit geen gebrek. Golfers kunnen hier genieten van spectaculaire uitzichten en een gevarieerd spel. Golfbaan Gottingen course heeft een lengte van 6000 meter, waarbij zowel hole 1 als hole 10 beginnen met een par 5 hole. Water is een factor die telkens weer terugkomt bij het bespelen van deze baan.

De Niedersachsen course is een golfbaan die bekend staat om zijn kenmerkende hole 11. Opvallend aan deze baan is dat de par-3 een eilandgreen is in de vorm van een zwijnenkop. Dit is afgeleid van een zwart schild zwijn. Dit zwijn redde bewoners van een onverwachte aanval in de 16e eeuw. Bij de baan staat kwaliteit op één.

Gastronomie

In het WALDWERK-restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten gemaakt van lokaal geproduceerde ingrediënten. Het wild komt rechtstreeks uit Hardenberg, de kruiden worden deels geoogst in het Wieterwald voor de deur of komen uit het eigen kruidenbed, en groenten worden geleverd door de lokale boer Penk uit Moringen. Het gebruik van lokale ingrediënten brengt verschillende voordelen met zich mee. De gerechten smaken bijzonder goed, de korte transportroutes zijn gunstig voor het klimaat, en het helpt de landbouw in de regio te ondersteunen.

Bovendien is het restaurant aangesloten bij de coöperatie FairBio, een initiatief dat bestaat uit biologische producenten, boeren, retailers en consumenten die allemaal gepassioneerd zijn over natuurvoeding en de biologische markt. Hiermee onderstreept het restaurant hun betrokkenheid bij duurzame en biologische voedselbronnen.

Omgeving

Wanneer u in het Wieterwald verblijft, heeft u de perfecte gelegenheid om midden in de natuur te overnachten. Bovendien kunt u uw bezoek combineren met een uitstapje naar de Landesgartenshow in Bad Gandersheim, op slechts 25 km afstand. Hier kunt u zich laten inspireren door de prachtige natuur en flora in dat gebied.

De volgende dag kunt u de locatie van ons hotel gebruiken als uitvalsbasis voor een avontuur in het nabijgelegen Harzgebergte. Kortom, een perfecte combinatie van natuur, culinaire verwennerij en het verkennen van prachtige bestemmingen in de regio. Dit golfarrangement in Northeim voordoet aan al uw behoeften.

Golfweekend.nl X Boetiek Hotel BonAparte – WINACTIE! U leest het hier!