Menu
België / Golfweekend

Golfweekend TIP: 3-daags golfarrangement in het Belgische Mol

Dit 3-daagse golfarrangement in Mol wordt door menig golfer aanbevolen. Tijdens u verblijf kunt u genieten van golf op een adembenemende golfbaan. Het hotel bevindt zich in het hart van Mol. De Steenhoven Country Club biedt werkelijk alles wat een golfliefhebber zich kan wensen.

Hotel

Of u nu op zoek bent naar een ruime, eigentijdse hotelkamer of volledig gemeubileerde appartementen, het hotel biedt een uitstekende service om ervoor te zorgen dat u zich aangenaam en ontspannen voelt tijdens het verblijf. Alle hotelkamers zijn voorzien van een complete reeks voorzieningen, zoals een badkamer met zowel bad als een douche, een minibar, een televisie, een telefoon, toegang tot internet via zowel bekabelde als draadloze wifi, een kluis en een wek service.

Het hotel heeft zowel double als Twin kamers. Beide kamers hebben een oppervlak van 27m² en zijn geschikt voor zowel alleen gebruik als gebruik met 2 personen. Verschil is dat de Double kamer voorzien is van 1 tweepersoonsbed van 1m80 breed en de Twin kamer is voorzien van 2 single bedden van 2x 90m breed.

Steenhoven Country Club

Bent u beginnend golfer of golft u al uw hele leven? Bij Steenhoven Country Club is iedereen van harte welkom. De golfclub is opgericht in het schilderachtige Postel in de Kempen en is voorzien van een prachtige 18-holes golfbaan. Aan sportieve uitdaging geen gebrek bij deze golfbaan.

De golfbaan is gunstig gelegen, op slechts 22 minuten rijden van het hotel.

Omgeving

Na het golfen en uitrusten in het hotel biedt de omgeving ook genoeg bezienswaardigheden. Het hotel bevindt zich dicht bij een uitgebreid winkelcentrum. Daarnaast kunt u op 350 meter afstand genieten van de groene omgeving. Deze locatie is prachtig voor fietsliefhebbers.

Het hotel zelf is niet voorzien van een restaurant, maar dat is geen probleem is deze omgeving. Diverse cafés en restaurant bieden u een heerlijk diner aan. Midden in de stad vindt u ook faciliteiten zoals een zwembad, fitnesscentra, tennisbanen en nog veel meer.

Geïnteresseerd in de innovaties binnen de golfsport? Lees het HIER!