Menu
Golfweekend / Overijssel / Overnachten aan de golfbaan

Golfarrangement in Twente

Golfarrangement in Twente

Golfarrangement in Twente

Overnacht aan de golfbaan in Delden. Tijdens dit golfarrangement in Twente gaat golfen bij Golfbaan de Lage Mors, een volwaardige 9-holes golfbaan en de baan onderdeel van het hotel. De baan is uitdagend met mooie glooiende fairways, uitdagende waterpartijen en geonduleerde greens. In de ochtend geniet u van een ontbijt en ’s avonds staat er een heerlijk 3-gangendiner voor u klaar.

Overnachten aan de golfbaan

Tijdens dit golfarrangement in Twente, overnacht u in een gezellig hotel dat is gelegen aan de golfbaan. Wilt u zich thuisvoelen in het hotel? Dat bestaat nog. Doe alsof u thuis bent. Geniet van de ontspannende, reactieve en actieve faciliteiten die dit hotel u biedt. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant en een gezellige huisbar. U kunt kiezen voor een dagschotel in de bar of in het restaurant genieten van overheerlijke gerechten, waarvan de ingrediënten zorgvuldig worden gecombineerd en verrassend smaakvol samenkomen. Laat u verrassen en geniet van een heerlijk ontbijt in de ochtend en diner in de avond.

Golfarrangement in Twente

Golfen bij Golfclub de Lage Mors

De golfbaan ligt ingebed in het unieke Twickelse coulisselandschap met eeuwen oude eiken. De golfbaan wordt ook wel de “Augusta” van Twente genoemd. Spelen op de Lage Mors, is voor iedere golfer een ware belevenis. De baan heeft op een aantal holes twee afslagplaatsen per kleur tee, zodat de tweede lus verrassend anders is. Spelen op de Lage Mors is voor iedere golfer een ware belevenis. Dat moet u ten minste één keer hebben meegemaakt. Bovendien kunt u tijdens uw ronde volop genieten van de prachtige flora en fauna die de baan te bieden heeft.

Golfarrangement in Twente

Wilt u meer weten over dit golfarrangement in Twente? Klik dan HIER voor meer informatie!