Menu
Duitsland / Golfweekend / Limburg / Noord-Brabant

De best-geboekte golftrips in juni!

Het zonnetje schijnt, tijd om te golfen!

Het de afgelopen maand heerlijk weer en dat was ook te zien op de golfbanen. Men had de golfclubs weer schoongemaakt en stond massaal op de golfbaan, en terecht ook! Het golfseizoen is écht begonnen en het is dan ook tijd om nieuwe golfbanen te gaan ontdekken met uw golfvrienden! Aangezien er zoveel mogelijkheden zijn, hebben we speciaal voor u de best geboekte golftrips in juni op een rijtje gezet.

Best geboekte golftrips in juni!

3-daags Golfarrangement – Golfen in het mooie Brabantse land
Dit arrangement blijft terugkomen. Ook deze keer is het een van de best geboekte golftrips in juni. Tijdens dit driedaagse golfarrangement overnacht u twee nachten in een gastvrij hotel in Made. Het hotel is centraal gelegen tussen 5 golfbanen die op maximaal 20 minuutjes rijden zijn. U heeft de keuze om te golfen bij: Oosterhoutse Golfclub, Golfbaan Bergvliet, Golfpark Loonsche duynen, Golfbaan de Turfvaert en Golfpark de Haenen. Bij dit arrangement zijn twee 18 holes greenfees inclusief dus u kunt op twee verschillende banen spelen! Kom ook een weekendje of juist op doordeweekse dagen heerlijk golfen en genieten in Brabant.

3-daags Golfarrangement net over de grens in Duitsland – voor de echte liefhebber
Ook een weekendje naar Duitsland gaan om te golfen was erg populair in juni. Naast de gastvrijheid, staan de Duitse banen er om bekend dat ze er altijd in topconditie bij liggen. Bij dit driedaagse arrangement verblijft u in een hotel aan een van de mooiste golfbanen van Duitsland, de Elfrater Mühle. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om nog op een andere mooie  golfbaan te golfen. In het hotel geniet u van een 3-gangen diner en ontbijt in de ochtend. Zo gaat u vol energie de golfbaan op!

Romantiek en Golfen – Heerlijk nachtje wegdromen op een Kasteel
Niet voor niets is dit een van de populairste golftrips in juni. Droom weg in een kasteel met uw geliefde en ga golfen op een prachtige baan in Limburg. Tijdens dit tweedaagse golfarrangement verblijft u in een suite in een kasteel. Aan alles is gedacht, dus een culinair driegangen diner mag niet ontbreken. Na de overnachting geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. U gaat tevens golfen op de Herkenbosche, een van de mooiste golfbanen van Nederland. Kom ook genieten in dit schitterende kasteel!