Menu
Golfweekend

Golfbanen Nederland

Golfarrangementen – golfbanen Nederland

Het is heerlijk om in de buitenlucht te zijn om een balletje te slaan op prachtige golfbanen in Nederland. Ben je net begonnen met golfen of ben je al ervaren er wordt altijd gezocht naar een uitdaging. Waarschijnlijk is het spelen op een andere golfbaan daar een van. Ontdek banen waar u nog nooit op gespeeld heeft en probeer hier alles uit te halen. Natuurlijk kun je ook twee keer achter elkaar spelen zodat u de eerste dag de baan kunt verkennen en de tweede dag een goede scoren probeert te halen.

In Nederland zijn nog zo veel golfbanen te verkennen waar je nog nooit geweest bent. Zoek iets in de buurt of speel juist wat verder weg en maak er een weekendje van. Sommige golfclubs hebben zelfs meerder banen waardoor u niet uit gespeeld raakt. Welke baan staat op jouw lijstje? Bij elke baan vindt u tips voor het overnachten voor een compleet weekend.

Meer uitdaging in Drenthe

De meeste mensen denken niet aan Drenthe als ze op zoek gaan naar een golfbaan. Ze bieden echter toch uitdagende banen en veel variatie in het landschap. Er zijn verschillende banen waarbij ze 9 holes hebben zodat u een goede halve dag op de baan kunt staan.

Golfclub Havelte

Deze golfbaan is in twee stukken te verdelen. Zo is er een 9 holes dat een coulissenlandschappelijke uitstraling heeft. De andere 9 holes heeft weer een meer parkachtig karakter waarbij enkele bomen en waterpartijen de moeilijkheidsgraad verhogen. Deze baan heeft ook een A status gekregen waardoor er meer golfplezier ervaren zal worden.
Weekend tip: Havelte

Golfclub de Semslanden

Op deze baan kan bijna altijd wel gespeeld worden. Door de ligging op de Hondsrug is de baan bijna het hele jaar droog en begaanbaar. Na een flinke regenbui of meerder dagen regen achter elkaar kun je hier dus snel de golfbaan weer op. Er kan daarbij gekozen worden voor een 18-holes wedstrijdbaan maar ze hebben ook een 9-holes par 3 baan. Wil je liever je slag verbeteren dan kan er geoefend worden op de deels overdekte driving range. Wil je het echt een stapje verder brengen dan kan je ook in de pro-studio een video analyse laten maken voor een goede swing.
Weekend tip: Gasselternijveen

golfarrangementen

Hooge Graven Golfclub Ommen

Deze golfbaan is uniek doordat het een echte bosbaan is en zelfs een van de mooiste van Nederland. Voor de ervaren golfer maar ook wanneer je een hoge handicap hebt is het een leuk baan. De pittige bunkers en strategisch geplaatste waterpartijen zorg dit voor een echte uitdaging. Speel op de 18 holes wedstrijd baan of op de 9 holes par 3 baan.
Weekend Tip: Ommen

Golfbaan Zuid-Drenthe

Wil je eens golfen in Drenthe? Deze baan ligt in Erica en de naam zegt het al natuurlijk in Zuid-Drenthe. Het is een 9 holes baan en wordt gezien als een van de meeste uitdagende banen van Drenthe. Ze hebben ook een Par 3 baan voor als jullie wellicht net begonnen zijn of liever een kortere baan willen spelen. Met de verlichte driving range kan er goed geoefend worden aan je slag ook al begint het wat schemering te worden.
Weekend tip: Erica

golfbanen nederland

Spelen op een golfbaan in Friesland of op Ameland

Al kent Friesland niet veel banen toch kan hier goed gegolft worden. Het eiland Ameland valt namelijk ook onder de provincie Friesland waardoor u golfen en het vakantiegevoel met elkaar kunt combineren. Ook aan het vaste land zou u golfen goed kunnen combineren met een dagje naar het strand of kunt u juist genieten van de rust en ruimte.

Golfbaan Sint Nyk, Sint Nicolaasga

Deze 18-holes championship course met NGF A-status kent grote en ruime greens met prachtige fairways. In dit typisch Friese landschap met weilanden, water en bossen kunt u hier goed spelen. Al zijn er wel een aantal verraderlijke waterpartijen waar je op moet letten.
Weekend tip: Sint Nicolaasga

Golfbaan Ameland

Op Ameland zal je al snel een vakantie gevoel krijgen, deze baan zal dit gevoel en de beleving van golf dan ook samen brengen. Deze 9-holes links golfbaan ligt midden in dat natuur waarbij er veel prachtige vogels rond vliegen maar ook reeën, konijnen of roofvogels kun je regelmatig tegen komen. Deze baan is licht glooiend met waterhindernissen en met wisselende weersomstandigheden is het altijd een uitdaging.
Weekend tip: Ameland

golfafslag nederland

Golfen op een van de golfbanen in Gelderland

De golfbanen in Nederland kunnen veel variatie bieden echter moet u dan wel 2 verschillende regio’s zijn. In Gelderland kunt u in de bossen maar ook op de hei en open velde spelen waardoor u in een regio veel uitdaging vindt. Zo kunt u spelen tussen de bossen, hei of juist op een uitgestrekt veld. De combinatie van Veluwe en Achterhoek kan er bijzonder zijn en wie wilt nou niet twee dagen op rij op een andere golfbaan spelen?

Golfbaan ’t Zelle

In de achterhoek kan je ook heerlijk golfen bij Golfclub ’t Zelle. Ze hebben hier een bosrijk en waterrijke 18 holes baan deze zit dus vol uitdaging. Door de vele waterpartijen en natuurlijk hindernissen kan het voor iedereen een uitdaging zijn om op deze baan te spelen. Naast de 18-holes baan kunt u ook spelen op hun 9 holes par 3 baan.
Weekend tip: Hengelo

Golfbaan Engelenburg

Hoe uniek is dit, golfen bij een kasteel. Doordat het bij een kasteel ligt heeft het ook veel historie, in de 16e en 17e eeuw werd er namelijk op wild gejaagd door adel. Op deze zelfde plek kan je nu dus golfen, hoe bijzonder. Het is een 9-holes baan waarbij er ook geoefend kan worden op de driving range of putting green.
Weekend tip: Brummen

Golfclub Heelsum

Bij deze golfclub hebben ze eigenlijk drie 9-holes banen die uiteraard gecombineerd kunnen worden. De eerste 9 holes zijn de Airborne holes. Dit gedeelte is erg beschut waardoor er weinig last is van wind. Er zijn veel natuurlijk hindernissen waardoor deze baan een goede uitdaging is. De Sandr baan is in tegenstelling tot de airborne baan erg open waarbij de wind flink wat invloed heeft. Het laatste gedeelte zijn de Helsum holes waar het vroeger een woeste en arme grond was hebben ze hersteld tot een mooie heide.
Weekend tip: Heelsum

Keppelse Golfclub

Deze 18 holes baan is eigenlijk verdeeld over twee landgoederen. Zo worden de eerste 9 holes gespeeld op de Ulenpasbaan. Het kasteel Ulenpas ligt namelijk direct achter hole 3. Hole 10 tot 18 wordt gespeeld op de Keppelbaan wat vooral op landgoed Keppel gespeeld wordt. Voor een meerdaags uitje wordt deze baan ook vaak gecombineerd met golfbaan ’t Zelle.
Weekend tip: Hoog-Keppel

Heuvelachtig golfen in Limburg

In Limburg zijn er prachtig golfbanen te vinden met veel uitdaging door het heuvelachtige landschap.  Er wordt hier graag gespeeld door de fanatieke golfers en hier zult u dan ook een groot deel van de Nederlandse golfbanen vinden. Van alle golfbanen in Nederland vindt u  in de banen met hoogte verschil veelal in Limburg. Door het hoogte verschil zijn deze banen zeer uitdagend en waarschijnlijk anders dan bij uw eigen golfclub. Voor het overnachten in de buurt kunt u ook terecht bij diverse kastelen, wat voor bijzondere golfarrangementen zorgt.

Golfbaan de Herkenbosch

Stuifduinen, naaldbomen en rododendrons dat is waar je deze baan aan kunt herkennen. Niet alleen spelen tussen de bossen maar ook met prachtige bloemen. Ze hebben ook een redelijk nieuwe par 3 baan deze is namelijk in 2010 geopend en in 2015 uitgeroepen tot beste par 3 baan van Nederland. Het is zeer geschikt voor de beginnende golfer maar ook als ervaren golfer om in korte tijd te oefenen is dit zeer geschikt.
Weekend tip: Herkenbosch

Rijk van Margraten

In Limburg is natuurlijk veel hoogte verschil te vinden en dat zult u dan ook merken aan deze baan. Het hoogte verschil is 50 meter wat elke hole erg afwisselend maakt. Daarnaast kunt u ook oefenen op de 9 holes short baan of culinair genieten in het clubhuis.
Weekend tip: Cadier en Keer

golfbanen nederland

Het Hoenshuis

Als je opzoek bent naar een echt uitdagende baant kan je hier terecht. Door de glooiende fairways, bomen, vijvers, beken en baanlengte zal je hier op je best moeten spelen. De 18e hole noemen ze ook wel ’18e van Hoenshuis’ waarbij u echt moet laten zien hoe goed je kunt golfen.
Weekend tip: Voerendaal

De Brunsummerheide

Deze baan is echt uniek door de grote, deze golfbaan telt maar liefst 45 holes waarvan 27 op championship niveau. Naast het hoogte verschil is er veel diversiteit door naald en loofbomen en de vele waterpartijen. Wil je liever graag oefenen en uw slag verbeteren dan kunt u er ook voor kiezen om mee toe doen met een golfclinic. Dit kan ook erg leuk zijn wanneer je iemand mee neemt die net begonnen is met golfen.
Weekend tip: Brunssum

De Zuid Limburgse golf & Country club Wittem

Deze baan gelegen in Zuid-Limburg is in 2018 gerenoveerd waardoor de baan in topconditie is. Deze baan heeft 2 verschillende kanten, zo kan je golfen in een bosrijke omgeving tijdens de eerst 9 holes. vanaf hole 10 golf je op het heuvellandschap met prachtig uitzicht en diverse waterpartijen hier zal je dan ook het hoogte verschil goed merken.
Weekend tip: Gulpen-Wittem

International golf Maastricht

Als je bij deze golfclub geen uitdaging weet te vinden wordt het wel erg lastig. Er is namelijk keuze uit 3 verschillenden banen waar je uit kunt kiezen. Het ligt op de grens van Nederland en België waardoor de ervaring echt uniek wordt. Speel op de Championship course wat een van de hoogst gelegen banen is van Nederland. Hier heb je dan ook uitzicht over Nederland en België wat het plaatje helemaal compleet maakt. De Maastrichtsche baan bestaat uit 9 holes. Deze holes zijn korter waardoor het binnen 2 uur te lopen is. Voor de beginnende golfer kan die voor meer plezier geven in het spel. Wilt u toch in België golfen dan kunt u ook terecht bij Henri Chapelle.
Weekend tip: Maastricht

Golfbaan Echt-Susteren (vlodrop)

Golfbaan Echt-Susteren is wel iets korter en heeft namelijk 9-holes. Een van de holes is maar liefst 540 meter waardoor het een van de langste banen is. Hun 6-holes approach baan maak het uniek, hierdoor kan je werken aan het goed naar de green slaan. Na het spelen op deze baan zal je dan ook meer inzicht hebben over je eigen spel.
Weekend tip: Susteren

Kies een goede baan in Brabant

Naast Limburg zijn er ook veel banen in Brabant te vinden ook hier kan het nog erg heuvelachtig zijn wat de banen net zo uitdagend maakt. De banen zijn hier vaak erg groen waarbij er veel bomen maar ook prachtige bloemen op de baan te vinden zijn. In combinatie met stroompjes en waterpartijen zal dit voor veel afwisseling zorgen.

Oosterhoutse Golfclub

Water speelt op deze 18 holes baan een belangrijke rol. Bij zeker 6 holes moet u veel durf hebben om met de zelfde bal verder te kunnen spelen. De par 3 baan die er bij ligt is hoog gewaardeerd en toch wel lastig om te spelen door de diverse bunkers. Het grote voordeel zijn de bunkersmats waardoor de bal niet kan verdwijnen in al het zand.
Weekend tip: Oosterhout

Golfbaan Bergvliet

Een prachtige golfbaan waarbij de bosrand bijna altijd op de achtergrond aanwezig is. Zo zijn er holes waar het windstil is echter zijn er ook verschillende holes waarbij de wind vrij spel heeft. Deze 18-holes baan bestaat uit twee lussen elke lus heeft 9-holes. Zo kan je ook voor kiezen om enkel 9 holes te golfen of juist achter elkaar de 2 lussen te lopen. Door dat de baan op 2 verschillende punten gestart kan worden zijn er ook veel plekken op de driving range om in te slaan. Zo hebben ze 42 afslagplaatsen waarbij de onderste laag overdekt is en de laag erboven in de buitenlucht is.
Weekendt tip: Oosterhout

Golfbaan de Turfvaert

Deze 18-holes golfbaan is een Inland Linkscourse met veel lage begroeiing waardoor er meer wind zal zijn. Ze willen golf laten beleven waarvoor het bedoeld is: Rust, gezellig en gastvrij. Het golfen gaat dus op ontspanning en de concentratie op de bal. In de voormalige boerderij kan je ook terecht voor een lunch pauze of culinaire stop.
Weekend tip: Rijsbergen

Golfpark de Haenen

Unieke combinatie van golfen en kunst dit zult u niet vaak tegen komen. Hou je ervan om ook graag een museum te bezoeken dan kan dit de perfecte combinatie zijn. De golfbaan zelf kent ook verschillende sferen, van bloeiende graangebieden tot een park gedeelde met grote vijvers. De rododendrons en azalea’s zullen het een beetje kleur geven maar ook de heide en zandverstuivingen zijn niet te missen.
Weekend Tip: Teteringen

Golfbaan de Swinkelsche

Natuur, rust en ruimte dat is wat je vindt op deze golfbaan. Hun 18-holes baan heeft brede fairways en de holes zijn op diverse manieren te spelen. Zo is het voor de beginnende maar ook ervaren speler leuk om op deze baan te spelen. De Pijlrijtbaan is hun par 3 baan die vernoemd is naar het beekje door de golfbaan stroomt. Voor een clinic, goede eerste indruk of om te oefenen als beginner is dit een goede plek.
Weekend tip: Someren

Golfbaan de Golfhorst (Kapellerput)

De 18-holes golfbaan van de Golfhorst is een uitdaging voor elke speler. Zo zijn de hindernissen strategisch geplaatst waardoor u er alles uit moet halen. Het hoogte verschil kan ook een uitdaging geven door bijvoorbeeld een goede slag de heuvel op of houdt het gedoseerd wanneer uw weer heuvel af gaat. Spelers die houden van perfectie en graag erg precies spelen zijn hier op de goede plek.
Weekend Tip: America

Golfclub de Gendersteyn (hotel 46)

Deze golfbaan heeft een uniek aantal holes het zijn er namelijk 25. Ze hebben twee volwaardige 9-holes championship courses en daarnaast ook een 7 holes blauwe lus. Dit is voor heren met handicap 20-36 en dames met handicap lager dan 10 dus ook voor de ervaren golfer een echte uitdaging.
Weekend tip: Veldhoven

Noord-Holland

Helaas telt Noord-Holland de minste golfbanen van Nederland. De golfbanen hier zijn dan wel een stuk groter zodat iedereen in de buurt een balletje kan komen slaan. Het zal u verrassen maar ook hier zult u de rust en ruimte ervaren zoals op elke andere golfbaan.

Golfbaan Spaarnwoude

Golfbaan Spaarnwoude heeft een enorme hoeveelheid aan afslagplaatsen op de driving range. Ze hebben er in totaal namelijk 90 waarbij er verschillende targets zijn wat het erg interessant maakt. Er is ook een apart gedeelte speciaal voor de lessen zodat je samen met de professional aan de gang kunt gaan zonder gestoord te worden. Niet alleen de afslagplaatsen zijn veel maar ze hebben ook 54-holes die gelopen kunnen worden. Ze zijn onderverdeeld in zes 9-holes banen met elk een ander niveau. De banen C, D en E zijn de wedstrijd banen en is bedoeld voor de geoefende speler, de banen A en B zijn net zo mooi echter alleen wat korter en vaak Par 3 of 4.
Weekend tip: Velsen-Zuid

Golfbaan Heemskerk

Toch dicht bij Amsterdam, Haarlem en Alkmaar vindt u deze golfbaan dat verrassend genoeg rust uitstraalt. Deze golfbaan heeft veel uitgesproken lange holes maar de waterpartijen die aanwezig zijn maken het toch heerlijk om op te spelen. De par 4 holes 11 en 17 worden als meest lastig ervarend dus zorgt er voor dat u flink uw best moet doen.
Weekend tip: Heemskerk

Overijssel

Net als ander golfbanen in het noorden zullen deze banen erg verrassend zijn. Door het prachtige coulisselandschap  is het een unieke ervaring om te golfen in Overijssel. De banen zelf zijn vaak erg groot en brengen ook een stukje geschiedenis met zich mee wat het golfen nog interessanter maakt.

Golfbaan de Lage Mors

In het Twickelse Coulisselandschap vindt u deze prachtige golfbaan. De waterloopjes maken deze golfbaan uniek dit terwijl ze zelden in de baan liggen. Deze baan is ook hard op weg naar duurzaamheid en het op weg helpen van de natuur waardoor het spelen op deze baan alleen maar meer voldoening geeft.
Weekend tip: Delden

Rijk van Sybrook

In totaal 3 lussen en dus 27 holes die te combineren zijn. Ze zijn te verdelen in Noord, Oost en Zuid. Zo kan je een 18-holes op verschillende manieren of volgorde spelen waardoor deze baan lange tijd erg leuk blijft. Noord is het oudste gedeelte van de baan en heeft natuurlijke vijvers die op 5 holes in het spel komen. Zuid is een combinatie van beschutte bos holes en open gedeeltes met veel waterhindernissen. De laatste is oost met vier redelijke vrije holes en de overige 5 zijn juist erg beschut in de bossen.
Weekend tip: Enschede

Golfbaan de Hooge Graven

Snelle greens, Strategisch geplaatste waterpartijen en pittige bunkers, hier worden we als golfer toch blij van. Wanneer je een hoge of lage handicap hebt, deze baan is voor iedereen goed te spelen. Deze schitterende bosbaan telt maar liefst 73 hectare waardoor de wedstrijdbaan erg lange en uitdagend is.
Weekend tip: Ommen

Golfclub de Koepel

Een oude schaapskooi op de golfbaan zal je niet zo snel zien. Toch zijn er verschillende holes rondom de oude schaapskooi gesitueerd wat deze baan zijn eigen karakter geeft. Deze golfbaan heeft een zandachtige ondergrond waardoor je er elk seizoen goed op kunt spelen. Vroeger stond het landgoed waar de baan op ligt bekend als de Wierdense duinen.
Weekend tip: Wierden

Golfen aan de Zeeuwse kust

Aan de kust golfen kunt u het best in Zeeland doen. Er zijn verschillende golfbanen die dicht bij het strand liggen en hierdoor zal de wind het spel dynamisch maken. Zo zijn er ook verschillende links golfbanen te vinden die erg open liggen waardoor de wind vrij spel heeft. Strand, zee en golfen de perfecte combinatie. Van de golfbanen in Nederland kunt u het beste oefenen met de wind op de Zeeuwse  banen.

Golfbaan Molenberg

Heb je nog geen GVB? Dan kan je op deze baan terecht om alvast te oefenen. Het is een compacte 18- holes Par 3 baan. Hierdoor zal je ook wat sneller klaar zijn bij als bij andere 18-holes banen. Waterpartijen, bunkers, bossages en weilanden ontbreken ook niet voor het echte golf gevoel.
Weekend tip: Burgh-Haamstede

Golfcentrum Reymerswael

Deze golfbaan is een unieke plek om een balletje te slaan. Het ligt namelijk aan de Westerschelde waar Brabant, Zeeland en Vlaanderen bij elkaar komen. Deze 18-holes sea-side course met prachtig uitzicht zorgt voor grote uitdagingen. De wind is hier namelijk (bijna) altijd van de partij.
Weekend tip: Rilland

Golfbaan grevelingenhout

52 ha aan golfbaan gelegen aan het prachtige Grevelingen meer. Eerder bestond dit terrein uit landerijen en bossen die deels omgetoverd is tot golfbaan. Deze baan ligt niet direct aan het meer waardoor je er kunt spelen zonder dat je direct omver geblazen wordt.
Weekend tip: Bruinisse

Golfbaan de Zeeuwsche

Ook deze golfbaan is te spelen zonder GVB. Het is een prachtige 9-holes baan in het hart van Zeeland. Het bijzondere aan deze baan is hun driving range, ze hebben afslagplaatsen waarbij je deels in het water slaat. In totaal hebben ze 9 afslagplaatsen waardoor je je goed kunt concentreren op de bal en zorgt voor rust.
Weekend tip: Middelburg

Zuid-Holland

In Zuid-Hollend zijn er niet veel golfbanen in de buurt. Er is in deze provincie dan ook bijna geen ruimte voor een grote golfbaan maar alsnog is er wel een baan waarop je goed zou kunnen spelen. Juist lekker in de buurt of kom van wat verder weg om ook eens in Zuid-Holland gespeelt te hebben.

Golfbaan Delfland

Een stukje oase en rust in de gemeente Midden Delfland. Deze 18-holes baan is een echte uitdaging en als je op deze baan wilt spelen heb je dan ook minimaal handicap 54 nodig. Natuurlijk kan je ook oefenen op de Par 3 baan, puttinggreen of driving range. Er is zelfs een heater aanwezig tegen een kleine vergoeding voor tijdens de koude dagen.
Weekend tip: Schipluiden

10 Tips voor een golfweekend

 1. 3-daags Golfarrangement – Golfen in het mooie Brabantse land
  Als u al op veel verschillende golfbanen geweest bent is dit een goede optie. Er kan namelijk gekozen worden uit vijf golfbanen zodat u ook een andere baan uit kunt proberen.
 2. Weekendje Golf in Gelderland – Speel op 2 verschillende banen en overnacht op een prachtige locatie
  Eigenlijk is er niets wat je niet kunt doen bij deze Havezathe: van heerlijk eten tot overnachten en tot rust komen op het mooiste terras van Montferland: alles is te vinden op deze unieke plek met een rijke historie.
 3. Romantiek en Golfen – Heerlijk nachtje wegdromen op een Kasteel
  Met het 2-daagse Golf arrangement kunt u heerlijk genieten van een 3-gangen diner in dit prachtige Kasteel. U overnacht in een luxe split-level kamer met terras en kunt ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt.
 4. Golf arrangement in Zeeland – Sla je slag!
  Na een lekker dagje golfen op golfbaan Molenberg laat u zich verwennen in een van de wellness faciliteiten. Het hotel is gelegen op een van de mooiste locaties van Zeeland, tegenover boswachterij Westerschouwen en de Zeepeduinen.
 5. 2-daags Golfarrangement in Twente – Maak kennis met Golf
  Heeft u altijd al eens willen golfen, maar loopt u bij iedere golfbaan tegen het feit aan dat u een GVB moet hebben? Met het 2-daags Golfarrangement in Twente kunt u ook zonder een GVB een balletje slaan.
 6. 3-Daags Golfen op Ameland arrangement – Sla een balletje op de Wadden
  Een volledig uitgerust 4-sterren hotel aan de westkust van Ameland. In en om het hotel is van alles te beleven. Het hotel ligt net buiten het gezellige dorpje Hollum en op 5 minuten fietsen van het strand.
 7. 2-daags Golfarrangement in Twente – Eigentijdse baan in Twickelse coulisselandschap
  Geniet van de ontspannende, reactieve en actieve faciliteiten die dit hotel u biedt. Maar geniet vooral van uw diner in ons restaurant, de gezelligheid van onze huisbar en de ongedwongen sfeer.
 8. SUPER 2-daags Golfarrangement in Drenthe – Golfen en Ontspannen in een 4-sterren hotel
  Het 4-sterrenhotel wordt omringd door een prachtige natuurgebied. Op de dag naar keuze kunt u gebruik maken voor de 9-holes greenfee.
 9. 3-daags golfarrangement – Golfen tussen de Limburgse heuvels met keuze uit 6 banen
  Het hotel ligt in het kleine Limburgse dorpje Slenaken en biedt accommodaties met uitzicht op het Gulpdal. Daarnaast kunt u een heerlijk dagje golfen op een van de 6 banen.
 10. Golfarrangement voor groepen in de Weerribben – Genieten in een luxe Villa
  Genieten van een Golfarrangement in de Overijsselse Weerribben en overnachten in een luxe villa gelegen op een prachtig vakantiepark. U gaat een dag golfen bij Golfclub Havelte en ’s avonds is het heerlijk culinair genieten in het sfeervolle restaurant bij de villa.