Menu
Golfbanen / Golfweekend / Limburg

Golfen en overnachten in een prachtig Kasteel in Limburg

Met het 2-daagse Golf Arrangement in Herkenbosch kunt u heerlijk genieten van een 3-gangen diner in een prachtig kasteel, een dagje heerlijk golfen op een van de mooiste golfbanen van Limburg en u overnacht in een van de luxe kamers in een prachtig kasteel met terras en kunt ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt.

Wegdromen in een prachtig kasteel

Dit prachtige landgoed kasteel is gelegen in het cultuurvolle en groen landschap van de gemeente Roerdalen. Het landschap kenmerkt zich door prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, moerasgebieden, uitgestrekte landbouwgebieden, stuifduinen en pittoreske plaatsjes. In de kasteelhoeve, op zo’n 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in unieke 2-persoons themasuites of luxe hotelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen terras. Heel speciaal zijn de torenkamer en de “Baron de Ravillesuite” in de voorburcht. Ook zijn er 3 fantastische sauna suites beschikbaar in de nieuwe toren. Ontdek de mooie natuur van Limburg door verschillende wandel en fiets routes die er in de omgeving te beleven zijn.

Eten in het specialiteitenrestaurant

In het specialiteitenrestaurant van het landgoed kunt u heerlijk dineren. Van amuse tot nagerecht: alles klopt voor de volle honderd procent. Het geheim van de chef-kok zit ’m in respect voor de natuur en de jaargetijde. Dus al het goede dat het seizoen te bieden heeft, vindt u terug op uw bord. U kunt à la carte dineren of u laten verrassen door het speciale menu dat de chef-kok die dag heeft samengesteld. Uiteraard is er een uitgebreide wijnkaart en kunt u kiezen uit diverse wijnarrangementen. Een kasteel is natuurlijk niet compleet zonder een openhaard, dus die knettert er lekker op los. Naast het specialiteitenrestaurant in de Palladtzaal zijn er andere plekken in het hotel waar u culinair kunt genieten in een sfeervolle setting. Zoals op het vlonderterras aan de achterzijde van het kasteel, waar de lunch of het diner buiten kan worden geserveerd.

Golfen op Herkenbosch

De golfbaan ligt op een terrein van 60 hectare met een hoogteverschil van vele meters. Golf en natuur zijn op deze golfbaan goed in elkaar overgegaan, zoals golf in zijn oorspronkelijke vorm bedoeld moet zijn. Zo komt u vele fairways tegen, omringd door bomen, waarbij u niets anders ziet of hoort dan de natuur. De golfbaan ligt op zo’n 5 minuten rijden van het kasteel, dus makkelijk bereikbaar.

Wilt u meer weten over het arrangement? Klik hier voor meer informatie!