Menu
Duitsland / Golf en Gastronomie / Golfbanen

Dagje golfen over de grens – Vanaf 10 personen

Bent u op zoek naar een volledig verzorgde dagje golfen over de grens? Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een aantrekkelijk golfarrangement aan. De golfdag is inclusief ontvangst en 2-gangen verrassingsmenu.

Golfbaan in Emmerich

Deze golfbaan, net over de grens, is een prachtig gelegen baan waar zowel de beginnende als de ervaren golfer zich direct thuis zal voelen. De baan biedt niet alleen schitterende vergezichten en 18 uitdagende holes, maar ook uitgebreide oefenfaciliteiten en een uitstekende horeca gelegenheid. Voor individuen en groepen, leden en bezoekers, zelfs voor niet-golfers is een bezoek aan golfbaan Borghees meer dan de moeite waard.

Een hapje en drankje op de golfbaan

Wat is er lekkerder dan na het golfen samen een hapje eten en een goed glas drinken?
In het restaurant bij de golfbaan serveren wij lunches en diners. Ook behoort een uitgebreid luxe ontbijt tot de mogelijkheden. Gastronomisch genieten is het uitgangspunt voor het horecateam.

  • Het clubhuis is dagelijks vanaf 9.00 uur geopend.
  • Sluiting van de keuken en het clubhuis is afhankelijk van de weersomstandigheden en de activiteiten die plaats vinden.
  • Op aanvraag is het mogelijk om met grotere gezelschappen te komen dineren en/of bijeenkomsten te organiseren, graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

Clinics

Voor gezelschappen is het ook mogelijk om golfclinics te doen. De Clinics duren rond de 2 tot 3 uur afhankelijk van de groep grote. Alle aspecten van de golfsport komen voorbij. Van een stukje achtergrondinformatie en theoretische kennis tot en met het zelf putten, chippen en afslaan. Het dagje golfen over de grens is ook leuk als teambuilding activiteit, samen sportief en in de buitenlucht bezig zijn. Hoe leuk is dat!

Bent u benieuwd naar dit arrangement? Klik dan voor meer informatie!