Menu
Golfweekend

Golfen in Baarlo: Jouw Swing, ons arrangement

Een geweldig uitstapje is het zeker! Het 2-daags golfarrangement in Baarlo. Dit is de kans om te genieten van een 2-daagse golfervaring in een karakteristiek 13e-eeuws kasteelhotel in Noord-Limburg. Laat u verwennen omringd door een prachtige natuur. De golfbaan in Nettetal, Duitsland, bevindt zich op slechts 20 minuten rijden.

Hotel en faciliteiten

Het hotel biedt u tal van voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het restaurant biedt u heerlijke maaltijden in restaurant ‘De Tuin van De Barones’ , dat zich schuilt onder een prachtig glazen dak. Vanuit het restaurant kunt u de schitterende sterrenhemel bewonderen.

Na het diner kunt u ontspannen in de gezellige hotelbar, waarnaar u terugtrekt naar één van de comfortabele hotelkamers. Deze kamers zijn van alle gemakken voorzien en beiden een charmante ambiance die niet onopgemerkt zal blijven. Komt u met de elektrische auto of met de e-bike? Het hotel is voorzien van een laadpaal.

Bent u wat minder te been? Geen probleem! Het hotel is rolstoelvriendelijk en toegankelijk voor mindervaliden.

Golfen bij Golfclub Haus Bey

Op slechts een kwartier rijden van de Nederlandse grens bevindt zich golfbaan Haus Bey. Deze golfbaan heeft een lengte van 5948 meter en is geschikt voor golfers van alle niveaus. Als beginner kunt u gerust de 6 holes baan lopen, terwijl er voor de langere afstand golfers een 18-holesbaan klaarligt. Vantevoren oefenen? De golfbaan biedt diverse oefenfaciliteiten aan. Het huren van buggy’s is tegen vergoeding mogelijk.

Het royale clubhuis maakt de ervaring helemaal speciaal. Na een dag golfen kunt u heerlijk ontspannen, waarbij u een hapje en een drankje kunt nuttigen. Genieten doet u optimaal, maar vergeet niet te ontspannen.

Omgeving Limburg

Na het golfen en ontspannen wordt het zeker niet afgeraden om Limburg te ontdekken. Het hotel ligt in het Baarlo, een plaats die bekend staat om zijn overvloed aan kastelen. Baarlo wordt daarom ook wel het ‘kasteeldorp’ genoemd. Hoe bijzonder is het om daar te overnachten?

De omgeving is geschikt om heerlijk te kunnen wandelen en hardlopen. Het is omringd door bossen van het landgoed. Bij het hotel kunt u een e-bike huren om langs de Maas te fietsen, de grootste rivier van Limburg. Op korte afstand bevindt zich ook een plek om te winkelen, wat u urenlang winkelplezier belooft.

Dit is toch wel één van de unieke plekjes in Limburg. Het golfarrangement in Baarlo. Prik een datum en Boek Hier!

Lees HIER de evolutie van golf!