Menu
Golfweekend / Noord-Brabant

Top 3: Golfen in Brabant

Ga eens golfen op de prachtige banen in Brabant tijdens weekendje weg. Als u de golfbanen bij u al een beetje gezien hebt kunt u ook eens wat verder weg gaan om nieuwe golfbanen te ontdekken. U hoeft daarna niet helemaal naar huis te rijden maar kunt heerlijk in het hotel dineren en overnachten. Ga samen met uw partner of wilt u golfen met uw vrienden. Dit weekendje weg is helemaal voor u geregeld dus ga zonder zorgen eens genieten op de golfbaan.

Geniet van een golfweekend in Brabant met een van deze arrangementen.

3-daags Golfarrangement – Golfen in het mooie Brabantse land
U verblijft 3 dagen in dit gastvrije Brabantse hotel en tijdens uw verblijf kunt u 2 keer gebruik maken van een 18 holes greenfee op één van de golfbanen in de buurt van het hotel. U kunt daarbij zelfs kiezen uit 5 golfbanen zodat het voor iedereen een uitdaging is.

2 daags Golfarrangement in Brabant – Overnachten op een Landgoed
Na een actieve dag golfen in de buitenlucht ga je naar het landgoed waar een overheerlijk 3-gangen diner wordt geserveerd. Je overnacht in een comfortabele superior kamer met uitzicht over het bosrijke landgoed. De volgende morgen staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Hier kunt u dus goed golfen en heerlijk genieten.

Heerlijk Golfen, Bourgondisch genieten en Luxe overnachten in Noord-Brabant
Tijdens uw verblijf in het sfeervolle hotel, gelegen midden in het dorpsgroen, kunt gebruik maken van de 18-holes greenfee bij Golfclub Burggolf Gendersteyn. Na een sportieve dag op de baan geniet u ’s avonds in het hotel van een heerlijk diner en slaapt u als een roosje in een van de luxe kamers.

Woont u juist in Brabant en wilt u een andere regio gaan golfen? Dan kunt u ook een kijkje nemen bij de andere golfarrangementen.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl