Menu
Drenthe / Golfen op meerdere golfbanen / Golfweekend

Golfen in Drenthe op 2 verschillende golfbanen

golfen in Drenthe

Golfen in Drenthe

Voor de fanatieke golfliefhebbers onder ons is er geen betere uitvalsbasis dan dit hotel. Gelegen nabij de prachtige Drentse Hondsrug, biedt dit hotel een gemakkelijke toegang tot de beste golfbanen in de omgeving. Met slechts 15 minuten rijden staat u al op de green van Golfclub de Semslanden, terwijl Golfpark Exloo met slechts 11 minuten rijden net zo snel bereikbaar is. Na afloop kunt u terugkeren naar het comfortabele hotel en ontspannen in de lounge voordat u aanschuift voor een heerlijk 3-gangen menu.

Overnachten op de Drentse Hondsrug

Heerlijk genieten in dit gezellige en sfeervolle familiehotel, gelegen op de Drentse hondsrug, in een bosrijke omgeving. Erg geliefd bij fietsers en wandelaars. Zeer centraal gelegen met ruime parkeergelegenheid. Het hotel beschikt over 18 kamers. Alle kamers zijn gerenoveerd en hebben eigen douche en wc op de kamer. Alle kamers op de begane grond hebben een eigen terras. Voor de kamers op de 1e verdieping is een aparte terrasruimte ingericht.

Het hotel beschikt tevens over een a la carte restaurant, een brasserie, een knusse haard, lounge en een mooi ruim opgezet terras. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Golfen in Drenthe op 2 verschillende golfbanen

  • Golfclub De Semslanden biedt alles wat u van een goede golfbaan mag verwachten: een 18-holes wedstrijdbaan met uitstekend onderhouden fairways en greens. Dankzij zijn ligging is onze baan vrijwel altijd bespeelbaar. De Hondsrug is een zandwal die werd gevormd tijdens de laatste ijstijd. Het is het enige deel van Drenthe dat het hele jaar droog en begaanbaar is.
  • Golfpark Exloo is gelegen in een natuurgebied in Drenthe en biedt een 18-holes baan, verdeeld in twee lussen: de Zuid-lus met A-status en de Noord-lus met C-status. De baan is gevarieerd en technisch uitdagend voor golfers van alle niveaus.

Komt u ook golfen in Drenthe? Klik dan HIER voor meer informatie!