Menu
Duitsland / Golfweekend / Noordrijn-Westfalen / Wellness

Golfen in het Sauerland

Golfarrangement in het natuurpark Rothaargebergte

Als u wilt golfen in het Sauerland en op zoek bent naar een ontspannende en tegelijkertijd uitdagende vakantie-ervaring, dan is dit 3-daags Golfarrangement in Sauerland de perfecte optie. Ons Golfarrangement biedt u de mogelijkheid om te genieten van de prachtige omgeving van het Duitse landschap, terwijl u tegelijkertijd uw golfvaardigheden verbetert. Of u nu een ervaren golfer bent of net begint, het arrangement biedt voor ieder wat wils.

 

Gezellig en comfortabel hotel

Wanneer u komt golfen in het Sauerland, verblijft u  Deze locatie biedt comfortabele en gezellige hotelkamers, die perfect zijn voor een ontspannend verblijf in het Duitse landschap. De kamers zijn smaakvol ingericht en bieden alles wat gasten nodig hebben voor een comfortabel verblijf, zoals een comfortabel bed, een eigen badkamer en een televisie. Sommige kamers hebben ook een balkon met een prachtig uitzicht op de omgeving. Het hotel heeft verschillende soorten kamers beschikbaar, waaronder standaardkamers, comfortkamers en suites.

golfen in het Sauerland

Golfen in het Sauerland

De 27-holes golfbaan in Schmallenberg-Winkhausen is een golfbaan gelegen in het hart van het Duitse Sauerland. De baan is omgeven door de natuurlijke schoonheid van de omgeving en biedt een uitdagende en gevarieerde golfervaring voor spelers van alle niveaus.

De golfbaan is verdeeld in drie lussen van negen holes, elk met een uniek karakter en uitdagingen. De baan beschikt over verschillende waterpartijen, bunkers en gevarieerde fairways en greens. Bovendien biedt de golfbaan prachtige uitzichten op het omliggende landschap en de bergen. Er zijn ook faciliteiten beschikbaar voor golfers, zoals een clubhuis, driving range en een pro-shop. In de baan krijgt u ook te maken met hoogteverschillen, gelukkig zijn er genoeg buggy’s!

golfen in het Sauerland

De golfbaan in Schmallenberg-Winkhausen is een must-visit voor elke golfliefhebber die op zoek is naar een unieke golfervaring in Duitsland.

Komt u ook golfen in het Sauerland? Klik dan HIER voor meer informatie!