Menu

Golfen op de mooie groene golfbanen

De zomer komt er weer aan en dus is het weer tijd om uw vrienden en familie uit te nodigen voor een gezellig golfweekend, en waar kan dat beter dan in het altijd gezellige mooie Brabant? Geniet met dit arrangement van de mooie groene golfbanen van de Oosterhoutse Golfclub, Golfbaan de Bergvliet, Golfbaan de Haenen of Golfbaan de Turfvaert. Met de prachtige omgeving op de achtergrond is het bij uitstek genieten van de heerlijke golfsport.

Met dit arrangement mag u niet alleen genieten van een heerlijk rondje op de golfbanen, maar kunt u ook genieten van 2x een 3-gangen diner, 2x een heerlijk ontbijtbuffet en 2 overnachtingen in een luxe kamer. Bent u culinair ingesteld? Dan kunt u ons culinaire golfarrangement boeken. Hiermee kunt u uzelf verwennen met zowel een 4-gangen surprise menu voorzien van 4 passende wijnen als een culinair 3-gangen diner.

Ons stijlvol centraal gelegen hotel bevindt zich in het Brabantse Made. Niet alleen voor een golfweekend is dit dorp bij uitermate geschikt, maar u kunt er ook heerlijk fietsen, wandelen of zeilen. Met het Nationaal Park de Biesbosch op slechts 5 kilometer afstand, heeft u ook de mogelijkheid om uw 3 dagen af te sluiten met een rondvaart door de prachtige natuur. Met de populaire steden Breda en ‘s-Hertogenbosch op half uur rijdafstand, kunt er ook voor kiezen om tussen het golfen door deze steden een bezoekje te brengen.

Slaat u de hole-in-one op één van deze mooie groene golfbanen?