Menu
Bijzonder Overnachten / Duitsland / Golf en Gastronomie / Golfvakantie / Nedersaksen

Golfen op 1 van de mooiste golfbanen van Duitsland – Golfarrangement in Hamburg

Golfen op 1 van de mooiste golfbanen van Duitsland

Verblijf in een van de buitengewone kamers van dit 5-sterrenhotel in Hamburg. U gaat golfen bij Green Eagle Golf. Met de Porsche Nord Course is deze golfbaan sinds 2017 de thuisbasis van de European Open. Meet uzelf met golfers van wereldklasse op een van de moeilijkste maar ook mooiste golfbanen van Duitsland! Dat kan tijdens dit golfarrangement in Hamburg!

Golfen op de Porsche Nord Course

De Nord Course, geopend in 2008, beslaat in totaal 86 hectare en is vanaf het begin ontworpen om te voldoen aan de behoeften van internationale professionele toernooien. Met een lengte van 7.057 meter vanaf de Champions Tee is dit het langste parcours van de European Tour en een van de 10 langste banen ter wereld.

Naast de lengtes vertegenwoordigt het element water een van de grootste uitdagingen van de moderne en unieke Nord Course. 17 holes zijn ontworpen met waterhindernissen, waarvan sommige de fairways begeleiden vanaf de tee, langs de prachtige fairways, naar de green . Bunkers die strategisch dicht bij de greens zijn gepositioneerd, dagen elke speler uit naar het hoogste niveau. Volgens de DGV-baanbeoordeling is de Nord Course vanaf de Champions Tee de moeilijkste baan in Duitsland.

Er zijn op elke hole vier tees beschikbaar, die voor elk vaardigheidsniveau de juiste uitdaging bieden. Door het organiseren van 8 internationale professionele toernooien, zoals de European Challenge Tour in 2010, is er al veel ervaring opgedaan, die voortdurend wordt meegenomen in de verdere ontwikkeling van de gehele faciliteit, met name de Nord Course.

Verblijf in een prachtig 5-sterrenhotel

Dit hotel gelegen in de Hamburgse wijk Heimfeld, is een prachtige bestemming op het platteland. Met uitstekende verbindingen naar het stadscentrum, biedt het hotel 128 buitengewone kamers en suites. Het hotel beschikt over 21 lounge- en eventruimtes en twee restaurants waar u kunt genieten van culinaire hoogstandjes. De kamers zijn ruim, badend in natuurlijk licht en tonen een duidelijke liefde voor kunst en details. Daarnaast nodigen de idyllische tuin en terrassen uit tot ontspanning en verpozing.

Wilt u ook golfen op een van de mooiste golfbanen van Duitsland? Klik dan HIER voor meer informatie!