Menu
Duitsland / Golfweekend / Rijnland-Palts

Golfarrangement direct gelegen aan de Moezel

Golfarrangement aan de Moezel

Golfarrangement aan de moezel. Dit prachtige toeristenplaatsje is gelegen aan de oevers van de rivier de Moezel en staat bekend om zijn pittoreske straatjes, historische kasteel en schilderachtige wijngaarden. Voor golfers is dit de ideale plek om uw passie te beoefenen. Na een dag golfen en sightseeing, kunt u ontspannen in het comfort van uw hotelkamer en genieten van het spectaculaire uitzicht op de rivier de Moezel

Genieten in Cochem aan de Moezel

Dit sfeervolle hotel is schitterend gelegen in Cochem direct aan de Moezel. In het hotel kunt u in het restaurant culinair genieten en ook het uitzicht is fantastisch want u kijkt uit op de voorbij varende schepen. Na het eten kunt u nog een heerlijke wandeling maken over de promenade.

Laat u culinair verwennen en observeer door het raam de schepen op de Moezel. Of drink een glas goede wijn terwijl u uw blik over het weelderige groen van de wijngaarden laat glijden. De verbondenheid met de mooie streek is ook zichtbaar op uw bord. Dagelijks krijgt u de verse seizoensproducten uit de omgeving geserveerd en met een uitstekende wijn kunt u zeker een avondje heerlijk genieten in het hotel.

Greenfee bij de bijzondere Golfclub Cochem Mosel – Duitsland

De Moselle Course golfbaan is een ware droom voor elke golfliefhebber. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een beginner die graag wil leren. Deze golfbaan biedt voor ieder wat wils. De onlangs vernieuwde 18-holes golfbaan is een welkome afwisseling voor de ervaren speler. Die op zoek is naar een uitdagende baan om zijn of haar vaardigheden te testen. Met zijn prachtige uitzichten en uitdagende holes, zal de Moselle Course je zeker verrassen en inspireren.

Wat deze golfbaan extra bijzonder maakt, is de omgeving waarin hij zich bevindt. Gelegen in het prachtige landschap van de Moezelstreek, biedt de Moselle Course een unieke golfervaring met adembenemende uitzichten over de wijngaarden en de rivier. Dit maakt het niet alleen een sportieve activiteit, maar ook een ontspannende en rustgevende ervaring voor lichaam en geest.

Voor meer informatie over dit golfarrangement aan de Moezel, Klik HIER!