Menu
België / Golf en Gastronomie / Golfweekend / Overnachten aan de golfbaan

GOLFSPECIAL in België – Golfen en dineren in restaurant met Michelin Ster

Dineren in restaurant met Michelin Ster

Tijdens de special “Golfen en dineren in restaurant met Michelin Ster” verblijft u in een sfeervol hotel, uniek gelegen in de Limburgse Kempen (België), grenzend aan het Maasland. Het hotel is eind jaren ‘80 in de Engelse cottage stijl gebouwd. Het hotel is gelegen op een prachtige locatie en is voorzien van alle hedendaags comfort. Hier kunt u zich echt thuisvoelen. Lezen bij de open haard, ontspannen in één van de 70 hotelkamers, een drankje in de bar… Er zijn tal van mogelijkheden om te relaxen in dit Limburgs hotel. Na een heerlijke nachtrust kunt u eveneens genieten van een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet.

Golfen en dineren in restaurant met Michelin Ster

Gastronomie

Het hotel beschikt over twee fraaie restaurants die beide bejuweld worden voor de kwaliteit van de gastronomie.

  • In restaurant Moonstone (13,5/20 GaultMillau) gaat de keukenbrigade tot het uiterste om seizoensgebonden producten en eigentijdse creaties uit de verfijnde Belgische en Franse keuken op tafel te brengen.
  • In restaurant De Kristalijn (1 Michelin Ster en 17/20 GaultMillau) kan u in elk seizoen in een andere setting komen proeven van een klassiek menu met moderne toetsen.

Tijdens deze golfspecial: “Golfen en dineren in restaurant met Michelin Ster” geniet u van een gastronomisch 6-gangen diner in Restaurant de Kristalijn, gewaardeerd met een Michelin Ster.

Golfen en dineren in restaurant met Michelin Ster

Golfbaan aan het hotel

Tijdens het Gastronomisch arrangement in België gaat u natuurlijk ook golfen. Het hotel is gelegen aan de prachtige golfbaan Spiegelven. Een erg gevarieerd parcours aangelegd in zijn bosrijke en licht heuvelachtige omgeving. De amateurgolfer vindt via heidepartijen, waterhindernissen, loof- en naaldbomen makkelijk zijn weg naar de grote, snelle greens. De betere speler of de “pro” daarentegen krijgt de kans om het volledige slagenarsenaal uit de hoed te toveren: hier een draw, daar een fade, een gedurfde drive om een hoek af te snijden… Een ware uitdaging voor iedere golfer!

Golfen en dineren in restaurant met Michelin Ster

Voor meer informatie over de special: “Golfen en dineren in restaurant met Michelin Ster”, klik HIER!

==============

Wilt u al onze golfarrangementen in België zien? Ga dan naar Golfen in België!