Menu
Drenthe / Golfen op meerdere golfbanen / Golfweekend

Golfen in Drenthe – TOP 3: Tweedaagse arrangementen

Golfen in de prachtige natuur van Drenthe

Drenthe is in Nederland de provincie met gemiddeld het meeste landoppervlakte per persoon. Niet voor niks vind je dan ook veel groen in Drenthe. Het is heerlijk om te wandelen of fietsen in de prachtige bossen die deze provincie jou te bieden heeft. Daarnaast liggen er prachtige golfbanen in Drenthe die ruim zijn opgezet. Sla een balletje op een van deze golfbanen midden in de natuur en kom helemaal tot rust.

Golfen in Drenthe – TOP 3: Tweedaagse arrangementen

2-daags Culinaire Golfarrangement in Coevorden en een dag heerlijk golfen in Drenthe 
Lekker eten in een romantische en gezellige sfeer, een nachtje blijven slapen en een dag heerlijk golfen? Dan is dit arrangement perfect voor jou! Tijdens dit arrangement verblijft u vlakbij een prachtig kasteel. Het 4-sterren hotel ligt op slechts 75 meter lopen van het Kasteel in het oude graanpakhuis De Vlijt en heeft een prachtige ligging aan de haven van Coevorden. Het 100-jarige graanpakhuis is in 2011 verbouwd tot modern hotel, met oog voor klassieke details zoals balkenplafonds, oude raampartijen en houten vloeren. Tijdens dit arrangement geniet je van een heerlijk driegangen-diner op de avond van aankomst en gaat u golfen op golfbaan de Semslanden. Golfbaan de Semslanden in Gasselternijveen heeft een A-status en een 18 holes golfbaan. De 18-holesbaan is toegankelijk voor spelers met een handicap 54 of lager.

2-daags Golfarrangement – Slapen in Coevorden en 2 dagen golfen op 2 banen 
Dit arrangement is voor de liefhebbers onder ons die graag op twee verschillende banen willen golfen. Tijdens dit arrangement gaat u naast De Semslanden ook golfen op Het Rijk van Sybrook. Het Rijk van Sybrook is een van de mooiste banen van Overijssel, met 27 prachtige holes zijn er 3 verschillende luscombinaties mogelijk! Tijdens dit arrangement verblijft u in hetzelfde kasteel als bovenstaand arrangement en geniet u wederom van een heerlijk driegangen-diner.

SUPER 2-daags Golfarrangement in Drenthe – Golfen en Ontspannen in een 4-sterren hotel 
Het pareltje voor golfen in Drenthe is golfbaan Zuiddrenthe. Deze 9 holes golfbaan werd in 2016 als best gewaardeerde golfbaan in Nederland beschouwd. Vanaf de golfbaan loopt u zo het 4-sterrenhotel in, deze is gelegen aan de golfbaan. Het hotel beschikt over wellness faciliteiten waar u tevens verblijvend gebruik van kunt maken. Ook geniet u op de avond van aankomst van een heerlijk culinair 3-gangen diner.