Menu
Duitsland / Golfen op meerdere golfbanen / Golfweekend / Noordrijn-Westfalen / Overnachten aan de golfbaan

3-daags Golfarrangement net over de grens – Golfbaan aan het hotel

Golfarrangement net over de grens in Duitsland

Dit hotel ligt net over de grens in Krefeld, op een half uurtje rijden van Venlo. Het hoogwaardige Landhotel met 4 sterren heeft 155 comfortabele kamers met airconditioning. Er zijn drie aangepaste kamers voor mindervaliden en ruime gezinskamers, sommige met een balkon. Vanuit het hotel loopt u zo de golfbaan op en kunt u dus de auto bij het hotel laten staan. Omdat u niet terug hoeft te rijden, is er ruimte voor een heerlijk biertje of wijntje. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk golfarrangement net over de grens!

golfarrangement net over de grens

Golfbaan aan het hotel

De golfbaan Golf & Country Club An der Elfrather Muehle behoort tot een van de beste banen Duitsland. Hier zijn ook diverse kampioenschappen van het hoogste niveau worden gehouden. Met 4 afslagen per baan en een totale lengte van 6300 meter voldoet de golfbaan aan de voorwaarden voor internationale kampioenschappen zoals het Vodafone Challenge toernooi dat in 2006/2007 hier gehouden werd. De baan is het gehele jaar bespeelbaar en geschikt voor elke golfliefhebber. behoort tot een van de beste banen Duitsland waar ook diverse kampioenschappen van het hoogste niveau worden gehouden. Met 4 afslagen per baan en een totale lengte van 6300 meter voldoet de golfbaan aan de voorwaarden voor internationale kampioenschappen zoals het Vodafone Challenge toernooi dat in 2006/2007 hier gehouden werd. De baan is het gehele jaar bespeelbaar en geschikt voor elke golfliefhebber.

golfarrangement net over de grens

Golfen op verschillende golfbanen

Tijdens dit golfarrangement net over de grens, kunt u op verschillende banen golfen. het hotel werkt namelijk met 4 golfbanen samen. Naast Elfrather Muehle, kunt u ook golfen op Golfclub Op de Niep, Schloss Haag of Moyland International. Al deze golfbanen liggen tussen Krefeld en de Nederlandse grens. U zou dus op de heen- of terugweg bij een van deze banen kunnen golfen.

Golfclub Op de Niep ligt op 15 minuutjes rijden van het hotel. De golfclub heeft een 18 holes “Meisterschaftplatz” en een kortere 9 holes baan. De 18 holes heeft met maar liefst 5 par 5’s, een par van 75. De baan is vrij vlak en afwisselend door verschillende hindernissen.

Golfclub Schloss Haag  ligt op 35 minuutjes rijden van het hotel. De golfclub bevindt zich te midden van het prachtige weidelandschap van de Nederrijn, dat wordt gekenmerkt door heggen en bosgebieden met oude bomen. De uitdagende 18-holes golfbaan strekt zich uit rondom het historische Gravenkasteel Haag, dat zich net buiten het kleine stadje Geldern bevindt. De golfbaan biedt de spelers een uitdagend en opwindend spel en is omringd door het prachtige landschap dat zich uitstrekt over de omgeving.

Golf International Moyland ligt op 45 minuutjes rijden van het hotel. Golf International Moyland is een vlakke baan met fantastische, glooiende en goed verdedigde greens.

Voor meer informatie over dit golfarrangement net over de grens, klik HIER!

===================

Wilt u al onze golfarrangementen in Duitsland zien? Ga dan naar Golfen in Duitsland!