Menu
Baden-Württemberg / Duitsland / Golfweekend

Golfarrangement in gezellig familiehotel in Duitsland

Golfarrangement in gezellig familiehotel in Duitsland

Kom golfen in Duitsland bij dit golfarrangement in gezellig familiehotel. Dit gezellige familiehotel is gelegen in Schwäbisch Hall. U verblijft in een historische vakwerkhuis, bij aankomst krijgt u meteen het Duitsland gevoel. Golfen kan op de 18-holes golfbaan, deze golfbaan is op slechts 10 kilometer van het hotel gelegen. In de avond gaat u dineren in het restaurant van het hotel. Geniet van een korte golfbreak in Duitsland.

Overnachten met uitzicht op de markt

Het historische vakwerkhuis bestaat sinds de 15e eeuw en ontvangt al vanaf de 17e eeuw hotelgasten. Een complete renovatie bracht tevens een frisse wind in de kamers. Het hotel beschikt in totaal over 27 hotelkamers waaronder 21 tweepersoonskamers, 2 eenpersoonskamers en 4 vierpersoonskamers. Uiteraard zijn WiFi, mineraalwater en vers fruit op uw kamer gratis. Een radio, kabelaansluiting en een kluisje behoren tot de kamerstandaard. Een föhn is uiteraard aanwezig in de badkamer.

golfarrangement in gezellig familiehotel in duitsland

Culinair genieten

In het hotelrestaurant in Schwäbisch Hall kookt de chefkok zelf, volgens Zwabisch-Hallisch-Frankische traditie. Seizoensgebonden maar ook klassiek-internationaal waarbij bij voorkeur regionale- en biologische producten worden gebruikt. Laat u door ons verwennen met verfijnde en gevarieerd gerechten. In de ochtend geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet.

Golfen bij Golfclub Schwäbisch Hall

Sinds 1987 is op een totale oppervlakte van 85 hectare een golfbaan aangelegd die elke golfer inspireert. De ruime fairways zijn harmonieus ingebed in het afwisselende, natuurlijk gevormde heuvellandschap. Het complex heeft voor iedereen het ideale aanbod. Of het nu gaat om beginner of gevorderde, of het nu gaat om plezier of sportieve ambitie. Altijd een sportieve uitdaging voor een spectaculair decor.

Wilt u meer weten over dit golfarrangement in gezellig familiehotel in Duitsland? Klik dan HIER voor meer informatie!