Menu
Drenthe / Golfweekend

GVB Spoedcursus – Haal je GVB in een weekend!

Heeft u altijd al uw golfvaardigheidsbewijs (GVB) willen behalen, maar komt het er maar niet van? Dan hebben is dit wellicht de oplossing voor u: GVB Spoedcursus! Geniet van een paar heerlijke dagen in Drenthe en combineer dit met een tweedaagse golfcursus op Golfpark Exloo. Tijdens dit arrangement wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich volledig concentreren op het leren van uw golfspel. De ideale manier om snel te leren golfen in een prachtige omgeving.

LEESTIP: De populariteit van golf in Nederland, klik HIER!

GVB Spoedcursus: tweedaagse golfcursus

Golfpark Exloo is het toneel voor de tweedaagse golfcursus. Het is een 18-holes golfbaan gelegen op De Hondsrug, een spectaculair natuurgebied dat de status heeft van Unesco Global Geopark. Het landschap is uniek en werd gevormd tijdens de ijstijd, met hunebedden, grafheuvels, dalen en beken die het gebied sieren. De golfbaan zelf is gevarieerd en biedt technische uitdagingen voor spelers van alle niveaus, terwijl het parkachtige ontwerp prachtige uitzichten biedt. Naast de baan zijn er uitstekende oefenfaciliteiten, een gezellig restaurant met een prachtig terras, een kleine golfshop en een golfschool. Voor wie geen eigen uitrusting heeft, kunnen er ook buggy’s, trolleys en golfsets gehuurd worden.

GVB Spoedcursus

Overnachten in Exloo

Tijdens deze GVB spoedcursus, verblijft u in een prachtig landgoed. Temidden van bos en heide in het Drentse Exloo vindt u het even exclusieve als gastvrije hotel. Het hotel heeft naast 50 luxe comfortabele kamers een prachtig Wellness Centre waar vakkundige gastvrije medewerkers werken met exclusieve producten. Een binnenzwembad, een buitenzwembad en een midgetgolfbaan. Geniet van de omgeving met diverse fietsroutes. Mocht u geen fiets bij u hebben dan beschikt het hotel ook e-bikes.

GVB Spoedcursus

Wilt u meer weten over deze GVB spoedcursus? Klik dan HIER voor meer informatie!