Menu

Tijdens dit golfarrangement tussen de Duitse wijngaarden komt u niks tekort. Laat het drukke stadsleven even achter u en geniet van een heerlijk verblijf in het Duitse Rijnland-Palts. U overnacht in een luxe hotelkamer of studio op een prachtig landgoed in Ingelheim am Rhein tussen de wijngaarden en glooiende heuvels van Rheinhessen. Vanuit uw kamer heeft u uitzicht op de direct naastgelegen 18-holes golfbaan van het hotel. Tijdens uw verblijf zijn er twee 18-holes greenfees inbegrepen voor een actieve dag op de baan.

Prachtig landhotel

Het hotel en evenementenlocatie is gelegen in de heuvels van de Moezel in Duitsland, in de buurt van de stad Treis-Karden. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerd 18e-eeuws landhuis en biedt moderne accommodatie met een historische sfeer. De kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken, zoals gratis Wi-Fi en flatscreen-tv’s. Het hotel beschikt ook over een spa met sauna’s, een stoombad en een ontspanningsruimte, evenals een buitenzwembad en een fitnessruimte. U kunt genieten van heerlijke maaltijden in het restaurant van het hotel, dat lokale specialiteiten serveert, en er zijn ook diverse vergader- en evenementenruimtes beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten of feesten. Met zijn prachtige ligging, luxe voorzieningen en historische charme, is dit een populaire bestemming voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Het perfecte verblijf voor een golfarrangement tussen de Duitse wijngaarden!

golfarrangement in de Duitse wijngaarden

Golfbaan aan het hotel

Gelegen aan het hotel, vindt u Golfclub Rheinhessen. Het is een golfbaan gelegen in de regio Rheinhessen in Duitsland, in de buurt van de stad Mainz. De golfbaan beschikt over 18 holes en biedt golfers van alle niveaus uitdagende speelmogelijkheden. De baan is ontworpen met behoud van de natuurlijke omgeving, waardoor het gevoel van een parklandschap wordt gecreëerd. De fairways en greens zijn goed onderhouden en bieden een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Golfclub Rheinhessen biedt ook een driving range, een putting green en een chipping area, waar u kunt inslaan en uw techniek kunt oefenen. Het clubhuis beschikt over een restaurant met een terras en biedt een prachtig uitzicht over de golfbaan.

golfarrangement in de Duitse wijngaarden

Wilt u meer informatie over dit golfarrangement in de Duitse wijngaarden? Klik dan HIER!