Menu
Golfen op meerdere golfbanen / Golfweekend / Noord-Brabant

Golfarrangement in Brabant – Keuze uit 5 verschillende golfbanen

Gastvrij hotel in Made

U geniet van de Brabantse gezelligheid tijdens dit golfarrangement in Brabant. Het hotel staat bekend om haar gastvrijheid. Het beschikt over 65 hotelkamers, meerdere types, met alle voorzieningen om uw verblijf te veraangenamen. Het hotel beschikt ook over een fijn restaurant waar u heerlijk kunt dineren. In restaurant Fundi geniet u van een 4-gangendiner.

golfarrangement in Brabant

Golfarrangement in Brabant – Keuze uit 5 verschillende golfbanen

Tijdens dit golfarrangement in Brabant heeft u de keuze uit maar liefst 5 prachtige Brabantse golfbanen, namelijk Golfpark Bergvliet, De Oosterhoutse, Golfbaan de Turfvaert, de Haenen en Golfpark de Loonsche Duynen. Het hotel is perfect gelegen tussen al deze golfbanen.

  • Golfpark Bergvliet ligt op 13 minuten rijden van het hotel. De 18 holes par 71 wedstrijdbaan kenmerkt zich door een glooiende, soms linksachtige course met op bijna elke hole de bosrand als decor. Elke hole heeft een geheel eigen karakter en zal je keer op keer weer verrassen.
  • De Oosterhoutse Golfclub ligt op 18 minuten rijden van het hotel. De Oosterhoutse is een uitdagende, gevarieerde lange parkbaan met zoveel hout dat sommige gedeeltes bosbaan zouden kunnen zijn.
  • Golfbaan de Turfvaert ligt op 25 minuten rijden van het hotel. De golfbaan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. De Turfvaert is een ‘nieuwe klassieker’ en wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is; rust, gezelligheid en gastvrijheid.
  • Golfpark de Haenen ligt op 19 minuten rijden van het hotel. De golfbaan is voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer een uitdagende baan. Er zijn verschillende oefenfaciliteiten naast de driving range die voor iedereen toegankelijk zijn. Onbetwist de meeste afwisselende baan van Brabant!
  • Golfpark de Loonsche Duynen ligt op 27 minuten rijden van het hotel. Van 1994 tot en met 2020 ging het golfpark door het leven als Efteling Golfpark. Op het park in Kaatsheuvel vind u een prachtige 18-holes golfbaan vol waterpartijen, bunkers en bossen.

golfarrangement in Brabant

Voor meer informatie over dit golfarrangement in Brabant, klik HIER!

~

Nieuwsgierig naar al onze golfarrangementen in Brabant? Ga dan naar Golfen in Brabant!