Menu

Luxe Golfarrangement in Midden-Duitsland

Genesteld in de weelderig groene Lein-vallei en omgeven door de heuvelachtige uitlopers van de Harz, ligt Nörten-Hardenberg op slechts tien kilometer van Göttingen. Het 5-sterren Relais & Châteaux hotel, waar u verblijft tijdens dit golfarrangement in Midden-Duitsland, ligt aan de voet van de historische Rotsburcht. Het prachtig gerestaureerde vakwerkensemble uit de 18e eeuw combineert traditie en gastvrijheid met modern comfort en uitstekende gastronomie. Het omliggende kasteelpark en de historische kasteelruïne vormen ook het perfecte decor voor wandelingen, romantische uitstapjes of bruiloften. Met zijn 42 individueel ingerichte kamers is het een plek voor puur comfort en genieten en is het ideaal gelegen nabij het Hardenberg GolfResort.

Verblijf in een van de comfortabele kamers

Tijdens dit golfarrangement in Midden-Duitsland, verblijft u in een van de comfortabele hotelkamers. Tevredenheid en gastvrijheid van een speciaal soort. Elk van de kamers is uniek en ingericht met veel aandacht voor detail. De stijl: ingetogen en toch elegant, persoonlijk en comfortabel. Als lid van Relais & Châteaux legt het hotel de speciale nadruk op de elegante savoir-vivre – waarneembaar in alle gastenkamers en creëren, gecombineerd met attente service, het verschil tussen een hotel waar u alleen maar overnacht en een hotel waar u verliefd op wordt.

golfarrangement in midden-duitsland

Golfen bij Golfresort Hardenberg

U gaat golfen op twee prachtige banen van Golfresort Hardenberg, gelegen op 12 autominuten van het hotel. Golfresort Hardenberg beschikt over 2 golfbanen van 18 holes, u kunt tijdens dit golfarrangement in Midden-Duitsland dus 36 verschillende holes spelen. Wanneer u gaat golfen op de “Niedersachsen Course”, komt u langs een van de mooiste signature holes van Duitsland, de bekende “Keilerkopf” (zie bovenste foto). Bij het spelen van deze par 3 van 138 meter vanaf de gele teebox, speel je de bal op een eilandgreen in de vorm van een zwijnenhoofd. Daarnaast kunt u ook golfen op de “Göttingen Course” waarbij u meer te maken krijg met de bossen van de omgeving.

golfarrangement in Midden-Limburg