Menu
golfarrangement in Duitsland vlakbij Enschede

Golfarrangement in Duitsland vlakbij Enschede

Op nog geen 15 minuten van Enschede vindt u dit prachtige Duitse golfhotel. Het hotel is gelegen aan een golfbaan met 36 holes, u kunt dus golfen op verschillende banen zonder daarvoor in de auto te hoven stappen! Vanuit het hotel loopt u dus zo de golfbaan op. Het hotel is gelegen in Ahaus, vlak over de grens in Duitsland. Het hotel ligt ingebed in de uitgestrekte green van de golfbaan, ver weg van alle dagelijkse stress, tussen de dorpen Alstätte en Ottenstein.

Omringd door vele fietspaden van het Münsterland Radelpark, die rondom het hotel liggen, is de stad Ahaus met zijn barokke kasteel en vele andere bezienswaardigheden niet ver weg.

golfarrangement in Duitsland vlakbij Enschede

Ahauser Land- & Golfclub

Aan het hotel, in het westelijke deel van de regio Münsterland, direct grenzend aan het natuurgebied Hörsteloer Wacholderheide, ligt de uitdagende golfbaan Ahaus. Door het gedeeltelijk oude bomenbestand en de natuurlijke waterhindernissen gaat de baan harmonieus op in het landschap. De golfbaan heeft 36 holes en bestaat uit 4 lussen van ieder 9 holes. Er zijn dus 6 verschillende luscombinaties mogelijk! Tijdens dit golfarrangement in Duitsland vlakbij Enschede gaat u 2 keer golfen. Dus u kunt alle holes uitproberen! De golfbanen zijn goed onderhouden, zoals je mag verwachten van een Duitse golfbaan. Op het terras van het restaurant kunt u fijn zitten met uitzicht op de golfbaan, u kunt er zelfs bitterballen bestellen!

golfarrangement in Duitsland vlakbij Enschede

Gastronomie

Tijdens dit golfarrangement in Duitsland vlakbij Enschede geniet u in het restaurant van heerlijke diners. Het hotel streeft een hoge kwaliteit na. Met seizoensaanbiedingen en een consequent hoogwaardige selectie van eten en drinken, evenals gekwalificeerd en zeer vriendelijk personeel zal het restaurant u overtuigen.

golfarrangement in Duitsland vlakbij Enschede

Wilt u meer weten over dit golfarrangement in Duitsland vlakbij Enschede, klik dan HIER voor meer informatie!