Menu
Bijzonder Overnachten / Duitsland / Golf en Gastronomie / Golfweekend / Hessen / Overnachten aan de golfbaan / Wellness

NIEUW: Overnachten en golfen op een prachtige locatie in Hessen

Overnachten en golfen op een prachtige locatie in Hessen

Overnacht in een 4-sterrenhotel direct gelegen aan de golfbaan. Kom golfen op een prachtige locatie in Hessen. Het hotel staat in Taunus, vlakbij Wiesbaden in Duitsland. Tijdens dit golfarrangement in Taunus, geniet u van 2 overnachtingen, ontbijtbuffet en seizoensgebonden 3-gangenmenu’s. Verwen uzelf daarnaast met 2 warme dranken en huisgemaakte taart. Speel 2x 18-holes en ontvang een compleet golfpakket. Laat u verrassen door deze prachtige locatie in de Duitse deelstaat Hessen.

Golfen op een prachtige locatie in Hessen

Sinds het seizoen 2016 vindt u één van de mooiste golfbanen van de deelstaat Hessen in combinatie met een van de beste golfhotels in Duitsland. Ongetwijfeld een aantrekkelijke bestemming voor golfers. Het golfparadijs in de Taunus laat de harten van golfers sneller kloppen. Als in een amfitheater strekken de 18 fairways zich uit over het trechtervormige gebied rond de boerderij en het hotel. De bijzondere vorm van het landschap maakt de baan buitengewoon interessant en zorgt voor een gevarieerd en uitdagend spel.

De baan, ontworpen door de Düsseldorfse golfbaanarchitect Christian Althaus, is gebaseerd op een klassieke “links course” die gebaseerd is op de originele banen in Schotland. Het ontwerp haakt ook in op drie thema’s die kenmerkend zijn voor de regio: het UNESCO Werelderfgoed Limes, boomgaarden en het element water. Komt u ook golfen op een prachtige locatie in Hessen?

Overnachten in een 4-sterrenhotel aan de golfbaan

In dit 4-sterren hotel in Duitsland vindt u alles wat uw vrije tijd heel bijzonder maakt. Een superior hotel gerund met liefde en passie op een historische locatie met een lange geschiedenis. De boerderij ligt direct aan het UNESCO-werelderfgoed “Limes” en werd in 1692 opgericht als tiendenboerderij voor prins Georg August Samuel von Nassau-Idstein. In 1995 werd het landelijke pand nieuw leven ingeblazen en in 2000 werd het hotel geopend. Ondanks uitgebreide moderniserings- en verbouwingswerkzaamheden is de oorsprong van het landgoed niet vergeten. De schilderachtige omgeving van het hotel, gecombineerd met alle voorzieningen en voordelen, waaronder een meesterlijke golfbaan, zijn ideaal om te ontspannen.

Het hotel is gelegen op 3 uur rijden van Venlo.

Komt u ook golfen op een prachtige locatie in Hessen? Klik dan HIER voor meer informatie!