Menu
Duitsland / Golfen op meerdere golfbanen / Golfweekend

NIEUW – Golfaanbieding in Hamburg

Nieuwe golfaanbieding in Hamburg

De ultieme golfervaring met deze golfaanbieding in Hamburg. Als u op zoek bent naar een geweldige golfervaring is dit charmante hotel gelegen in het prachtige Duitsland een goede optie! Bij deze locatie kunt u golfen op meerdere banen in de buurt. Dit is een fantastische bestemming voor golfers en culinaire liefhebbers. Het land heeft een overvloed aan golfbanen van wereldklasse en restaurants met heerlijke gerechten.

Het hotel

Een charmant familiehotel dat gelegen is aan de rand van Hamburg, Duitsland. Het hotel wordt beheerd door een familie die trots is op hun gastvrijheid en hun oog voor detail. Gasten worden verwelkomd in een gezellige en gastvrije sfeer en het personeel doet er alles aan om ervoor te zorgen dat gasten een aangenaam verblijf hebben. Deze locatie beschikt over een breed scala aan comfortabele kamers, waaronder 5 eenpersoonskamers, 14 tweepersoonskamers en 1 appartement. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
3-daagse Golfaanbieding in Hamburg - Golfen op verschillende golfbanen

De golfbanen

Naast het heerlijk overnachten in het hotel gaat u natuurlijk ook golfen. U gaat 2 keer golfen en er is keuze uit wel 4 verschillende golfbanen. Deze golfbanen zullen uw weekend met deze nieuwe golfaanbieding in Hamburg compleet maken.

  •  De Wentorf-Reinbeker Golf-Club e. V. is een van de oudste golfclubs in Duitsland en biedt een prachtige 27-holes golfbaan. De club heeft ook een driving range, putting green en een chipping area, evenals een restaurant en een pro shop. De baan is uitdagend en biedt een mooie mix van holes met verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden. Het is een geweldige plek om te spelen voor golfers van alle niveaus.
  • Golf- und Countryclub Brunstorf biedt een prachtige 18-holes golfbaan die bekend staat om zijn uitdagende ontwerp en prachtige landschap. De club heeft ook een driving range, putting green, chipping area en een restaurant. De baan is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Kurt Rossknecht en biedt een geweldige golfervaring voor zowel beginners als gevorderde spelers.
  •  Golfclub Escheburg ligt net buiten Hamburg en biedt een prachtige 18-holes golfbaan, evenals een driving range, putting green en chipping area. De baan is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Christoph Städler en biedt een geweldige mix van lange en korte holes met uitdagende waterhindernissen en bunkers. Na het spelen van een ronde golf kun je genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant van de club.
  • Golf Gut Glinde ligt op slechts 15 minuten rijden van Hamburg en biedt een prachtige 18-holes golfbaan. De club heeft ook een driving range, putting green en chipping area, evenals een restaurant en een pro shop. De baan is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Thomas Himmel en biedt een mooie mix van holes met verschillende moeilijkheidsgraden

Wilt u meer weten over dit fantastische arrangement? Klik dan hier voor meer informatie!