Menu
Duitsland

Top 3 mooiste golfarrangementen net over de grens van Duitsland

Prachtige golfarrangementen net over de grens van Duitsland

Geef uw golftalent een boost op de mooiste golfbanen in Duitsland. Om veel tijd en moeite te bespraken hebben wij van de 3 mooiste golfarrangementen net over de grens een lijstje gemaakt. Bekijk snel de toppers!

3-daags Golfarrangement net over de grens in Duitsland – voor de echte liefhebber

Geniet 3 dagen lang van dit golfarrangement en verblijf in een prachtig landhotel wat zich bevindt in een prachtige omgeving van Krefeld. Tijdens uw verblijf gaat u 2 keer golven en heeft u de keuze uit 4 verschillende banen. De afstanden tussen de banen verschillen tussen de 14 minuten tot 40 minuten. 

3-daags Golfarrangement vlak over de grens in Duitsland met 36-holes golfbaan aan het hotel

15 minuten vanaf Enschede vindt u een prachtig Duits golfhotel. De golfbaan dat ligt gelegen naast het hotel en beschikt over maar liefst 36 holes. Dit allemaal zonder in de auto te hoeven stappen! Het hotel ligt gevestigd in het westelijke deel van de regio Münsterland, direct grenzend aan het natuurgebied Hörsteloer Wacholderheide, ligt de uitdagende golfbaan Ahaus.

3-daags Golfarrangement in Duitsland – Keuze uit meerdere golfbanen

Slechts 2 uur rijden vanaf Arnhem ligt dit sfeervolle hotel in het Duitse Bramsche met in de omgeving schitterende golfbanen. U verblijft in een charmante en smaakvol gerenoveerd herenhuis uit 1449 en is prachtig gelegen aan de Hasesee. Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk ontspannen in de sauna, zwembad of lekker napraten over uw golfdag op het terras van het hotel.

Wilt u meer weten over golfarrangementen net over de grens van Duitsland? Neem eens een kijkje op Golfweekend.nl