Menu
Duitsland / Noordrijn-Westfalen / Redactie TIP

Golfarrangementen in Duitsland voor 2024 – 3 TIPS

Golfarrangementen in Duitsland voor 2024

Golfarrangementen in Duitsland voor 2024

Het golfseizoen van 2023 is nog lang niet voorbij, maar er wordt al weer volop gekeken naar arrangementen voor 2024. Veel hotels zijn nog bezig met de prijzen en kalender voor het nieuwe jaar, waardoor de meeste arrangementen nog niet te boeken zijn. In deze blog geven we u 3 tips met golfarrangementen in Duitsland voor 2024 die al helemaal klaar zijn om u volgend jaar te mogen ontvangen!

1. Golfarrangement in Ahaus vlak over de grens in Enschede

Op nog geen 15 minuten van Enschede vindt u dit prachtige Duitse golfhotel. Het hotel is gelegen aan een golfbaan met 36 holes, u kunt dus golfen op verschillende banen zonder daarvoor in de auto te hoven stappen! In de ochtend geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet en ’s avonds schuift u aan voor een diner.

golfarrangement in Duitsland vlakbij Enschede

Aan het hotel, in het westelijke deel van de regio Münsterland, direct grenzend aan het natuurgebied Hörsteloer Wacholderheide, ligt de uitdagende golfbaan Ahaus. Door het gedeeltelijk oude bomenbestand en de natuurlijke waterhindernissen gaat de baan harmonieus op in het landschap. De golfbaan heeft 36 holes en bestaat uit 4 lussen van ieder 9 holes. Er zijn dus 6 verschillende luscombinaties mogelijk! De golfbanen zijn goed onderhouden, zoals je mag verwachten van een Duitse golfbaan. Op het terras van het restaurant kunt u fijn zitten met uitzicht op de golfbaan, u kunt er zelfs bitterballen bestellen!

Wilt u meer weten over dit golfarrangement in Ahaus vlak over de grens in Enschede? Klik dan HIER voor meer informatie!

~

2. Golfarrangement in de buurt van Wuppertal met hotel aan de golfbaan met 45 holes

Kom golfen op een van de grootste golfcomplexen van Noordrijn-Westfalen. Het hotel is namelijk gelegen aan maar liefst 3 golfbanen met in totaal 45 holes. Verblijf in een van de elegant ingerichte kamers of suites, en geniet van een heerlijk driegangendiner of buffet in het restaurant.

Dit golfhotel ligt aan 3 golfbanen met in totaal 45 holes. Vanuit het hotel loopt u zo de golfbaan op. De golfbaan ‘Gut Frielinghausen’ ligt schilderachtig tussen beekjes en oude bomen in het typische Bergische landschap en vereist vooral een zeer precieze speelstijl. De golfbaan ‘Felderbach’ wordt met name gekenmerkt door lengte en slope en is sportief gezien zeer ambitieus. Beginners en mensen die het eens willen proberen, kunnen ook terecht op ons royale oefenterrein ‘Am Mollenkotten’.

Wilt u meer weten over dit golfarrangement in de buurt van Wuppertal met hotel aan de golfbaan met 45 holes? Klik dan HIER voor meer informatie!

~

3. Golfarrangement in Krefeld met keuze uit 4 golfbanen

Het hoogwaardige Landhotel met 4 sterren heeft 155 comfortabele kamers met airconditioning, waaronder drie aangepaste kamers voor mindervaliden en ruime gezinskamers, sommige met een balkon.

De golfbaan Elfrather Mühle behoort tot een van de beste banen Duitsland waar ook diverse kampioenschappen van het hoogste niveau worden gehouden. Met 4 afslagen per baan en een totale lengte van 6300 meter voldoet de golfbaan aan de voorwaarden voor internationale kampioenschappen zoals het Vodafone Challenge toernooidat in 2006/2007 hier gehouden werd. De baan is het gehele jaar bespeelbaar en geschikt voor elke golfliefhebber. Daarnaast kunt u golfen op: Op de Niep, Schloss Haag of Moyland International.

Wilt u meer weten over dit golfarrangement in Krefeld met keuze uit 4 golfbanen? Klik dan HIER voor meer informatie!

~

Zijn deze golfarrangementen in Duitsland voor 2024 niet helemaal naar wens? Wilt u liever een offerte op maat voor uw golfgezelschap? Klik dan HIER om een vrijblijvende offerte aan te vragen!