Menu
Duitsland / Golfweekend

3-daags golfarrangement in de Duitse Wijnstreek

Speel 18 holes golf te midden van het adembenemende landschap van de Eifel in Duitsland. Verblijf in een luxueus 4-sterrenhotel in Bad Neuenahr en laat uzelf verwennen met een dagelijks ontbijt. ’s Avonds kunt u culinair genieten van de heerlijke gerechten en wijnen uit deze prachtige wijnstreek. Kortom, een prachtig 3-daags golfarrangement in de Duitse Wijnstreek.

Hotel

Te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van het Ahrtal ligt Bad Neuenahr – Ahrweiler. Dit 4-sterrenhotel bevindt zich in het hart van de middeleeuwse oude binnenstad van Ahrweiler.

Bij dit hotel staat slapen niet gelijk aan een stand-by modus, maar aan een proces van lichaams- en geestelijke regeneratie en verwerking van informatie – volgens het motto: “Een goede dag begint ’s nachts”. De kamers bieden alles wat men mag verwachten van een 4-sterrenhotel. Moderne verlichting, levendige kleurenpaletten en een knusse sfeer.  U heeft de keuze uit 56 tweepersoons-, eenpersoons- en suitekamers met in totaal 104 bedden.

Alle kamers zijn uitgerust met: een badkamer inclusief douche, föhn, make-up spiegel & radio, flatscreen TV, minibar die op aanvraag gevuld kan worden en een kluis.

Het hotel ligt op slechts 1,5 uur rijden van Venlo (138 km).

Golfbaan

De Golf- und Landclub Bad Neuenahr-Ahrweiler bevindt zich te midden van het betoverende landschap van de Eifel in Duitsland. Het staat bekend als een van de meest schilderachtige golfbanen van Europa. Met een oppervlakte van 72 hectare omvat de golfbaan een 18-holes championship course met een par van 72. Voor golfers die hun spel willen verbeteren, biedt de baan een uitgebreide driving range, putting green en chipping area. Bovendien organiseert de golfclub lessen en clinics voor golfers van alle niveaus, zodat golfers hun vaardigheden kunnen aanscherpen voordat ze de baan betreden.

Het clubhuis van deze golfbaan is een prachtig gebouw dat een prachtig uitzicht biedt over de golfbaan en het omliggende landschap. Het clubhuis beschikt over een pro-shop, een restaurant, een bar en kleedkamers voor de golfers. De golfbaan bevindt zich op slechts een korte rit van een kwartier vanaf het hotel, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor gasten die vanuit het hotel naar de golfbaan willen gaan.

Golfweekend.nl X Boetiek Hotel BonAparte – WINACTIE! U leest het hier!