Menu
Duitsland / Golfhotel / Noordrijn-Westfalen / Overnachten aan de golfbaan

Golfarrangement vlakbij Dortmund

Golfarrangement vlakbij Dortmund

Tussen Dortmund en Sauerland geniet u van dit sfeervolle familiehotel in het groen. Gasten komen om uiteenlopende redenen naar het charmante Golfhotel. Speel een 18-holes op de aangrenzende golfbaan of ontspan in de kleine, maar indrukwekkende spa. Ook kunt u wat lekkers eten in het naastgelegen restaurant Il Campo en geniet van het uitzicht vanaf het zonneterras met een glaasje wijn.

Modern hotel aan de golfbaan

Tijdens dit golfarrangement vlakbij Dortmund, verblijft u in een van de comfortabele kamers. Open de deur en verwonder u. De sfeer van de 16 moderne kamers is in eerste instantie indrukwekkend. Op 30-32 vierkante meter heeft u de ruimte om uzelf een ​​paar dagen comfortabel te settelen. De open badkameropbouw, met veel bergruimte, of de aangenaam brede gangen die direct naar het ruime balkon of het mooie terras leiden. Tegelijkertijd geven op elkaar afgestemde natuurlijke tinten en een hoogwaardig interieur de kamers een gevoel van gezelligheid.

Golfen bij Golfclub Gut Neuenhof

Zoals u van een GolfHotel mag verwachten, staat de golfbal centraal. Op de 18-holes toonaangevende golfbaan van golfclub Gut Neuenhof vinden amateurs en professionals precies de juiste hoeveelheid uitdagende holesSlim geplaatste zandbunkers en fraai vormgegeven waterpartijen effenen een ludieke weg naar de green. Zodat u daar de laatste put kunt maken, met de allerbeste gazoncondities.

Wilt u meer informatie over dit golfarrangement vlakbij Dortmund? Klik dan HIER voor meer informatie!