Menu
België / Golf en Gastronomie / Golfweekend

De Grens van Perfectie: Een 3-Daags Golfarrangement in Genk

Genk, gelegen in het hart van Belgisch Limburg, staat niet alleen bekend om zijn prachtige natuur en bruisende stadsleven, maar ook om zijn uitstekende golfmogelijkheden. Als je op zoek bent naar een golfervaring van wereldklasse in combinatie met luxe accommodaties en ontspanning, dan is het 3-daagse golfarrangement in Genk precies wat u nodig heeft. Vanuit het ontbijt loopt u zo het groene golfveld op. Met een gastronomisch 4- en 5 gangen diner in Restaurant Moonstone bent u helemaal op uw plek in Genk.

Gastronomie

Tijdens u verblijf wordt u voortreffelijk verzorgd door de werknemers. Het sfeervolle hotel is gelegen op een schitterende locatie en is voorzien in alles wat u nodig heeft. Van een drankje aan de bar tot rustig relaxen aan de open haart. Na een heerlijke nachtrust kunt u genieten van een uitgebreid en gezond ontbijtbuffet. Het hotel beschikt daarnaast over twee fraaie restaurants die beide bekend staan om zijn gastvrijheid. Restaurant Moonstone biedt de bezoekers seizoensgebonden producten en eigentijdse creaties uit de verfijnde Belgische en Franse keuken. Bij Restaurant De Kristalijn wordt elk seizoen een ander menu aangeboden met moderne gerechten.

Golfbaan Spiegelven

Aangelegen aan het hotel ligt golfbaan Spiegelven. Met zeer diverse parcours is dit de weg om uzelf te verbeteren op golfgebied. De golfbaan, omringd door een bosrijke en heuvelachtige omgeving, is voorzien van heidepartijen, waterhindernissen en loof- en naaldbomen. De wisselende weeromstandigheden en de gevarieerde baan zorgen voor de unieke uitdaging op deze golfbaan. Elke speler kan hier zijn kwaliteiten aan de buitenwereld laten zien.

Een onvergetelijk golfavontuur

Het 3-daagse golfarrangement in Genk biedt golfers niet alleen de mogelijkheid om hun vaardigheden op de baan te testen, maar ook om te genieten van luxe accommodaties, heerlijk eten en de schoonheid van Belgisch Limburg. Of u nu een doorgewinterde golfer bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannen uitje in een prachtige omgeving, Genk heeft alles te bieden. Het zal een reis worden vol met golfavonturen en ontspanning.

Benieuwd naar leuke weetjes over golf? Klik HIER!