Menu
Duitsland

2-Daags golfarrangement in een voormalig klooster

2-Daags golfarrangement in een voormalig klooster – in Duitsland

Overnachten in een oase van rust aan de rand van het Teutoburgerwoud, dat kan met dit 2-daags golfarrangement in een voormalig klooster! Bij dit golfarrangement heeft u keuze uit vier prachtige golfbanen om uw passie voor golf te beleven! U kunt maar  liefst twee dagen lang genieten van uw favoriete sport op een baan naar keuze.

2-Daags golfarrangement in een voormalig klooster

Keuze uit 4 verschillende golfbanen

Tijdens dit 2-daags golfarrangement in een voormalig klooster heeft u de keuze uit de volgende prachtige golfbanen:

  • Golfclub Teutoburgerwald: De uitdagende 27-holes golfbaan ligt harmonieus in het bosrijke landschap aan de rand van het Teutoburger Wald natuurgebied. De eerste 18 holes bieden een gevarieerd en glooiend parcours langs de bosrand, met waterhindernissen en goed bewaakte greens. De laatste 9 holes hebben een meer open karakter met kortere holes, doglegs en blinde holes.
  • Golfclub Marienfeld: De 18-holes baan van Marienfeld, gelegen in het prachtige Westfaalse parklandschap, biedt een vlak parcours met veel waterpartijen en bosrijke omgevingen. De diversiteit aan waterhindernissen zorgt voor een uitdagende speelervaring in een rustige en ongerepte natuurlijke omgeving.
  • Golf-Club Schulten-Hof Peckeloh: Al 30 jaar biedt deze golfclub opwindend golfen in een prachtige natuurlijke omgeving. De goed toegankelijke 18-holes baan staat open voor iedereen: jong of oud, beginner of gevorderde, greenfeespeler, clublid of geïnteresseerde.
  • Golfclub Schloss Vornzholz: In het hart van het Münsterland, tussen Warendorf en Oelde, ligt Ostenfelde, bekend als de “parel in het Münsterland”. Bij deze golfclub vindt u de prachtige 18-holes golfbaan, beschouwd als een van de mooiste van de regio. Omringd door uitgestrekte weilanden, bossen en de waterburcht Vornholz biedt de baan een betoverend landschap.

2-Daags golfarrangement in een voormalig klooster

Verblijven in een voormalig klooster

Dit luxe hotel bevindt zich op een romantische locatie, pal voor de ingang van een 800 jarig klooster. Het klooster in Marienfeld groeide snel uit tot de belangrijkste orde in het noorden van Duitsland tijdens de Middeleeuwen. Vandaag de dag trekt het klooster veel bezoekers vanwege waardevolle kunstschatten en de serene sfeer. 

Met 151 comfortabele kamers, elk met aandacht voor detail ingericht, biedt het hotel het hoogste niveau van comfort en moderne voorzieningen. U heeft keus uit diverse kamers van gezellig of landelijk tot modern met een prachtig uitzicht over de tuinen.

Wilt u meer weten over dit 2-daags golfarrangement in een voormalig klooster? Klik dan HIER voor meer informatie!