Menu
Golfbanen / Limburg / Redactie TIP

3 TIPS voor golfarrangementen in Limburg die je moet weten

Golfarrangementen in Limburg

Tussen de heuvels en de authentieke dorpen door bevinden zich in het zuiden van Nederland een aantal buitengewone golfbanen. Het heuvelachtige Limburg biedt de golfers nog wat extra uitdaging, maar kan ook een leuke start zijn voor de beginners. De golfarrangementen in Limburg zorgen voor een prachtig uitzicht over de groene strakke weide.

1. 3-daagse Golfarrangement in Zuid-Limburg

Het hotel pal gelegen naast de golfbaan zorgt niet alleen voor een indrukwekkend uitzicht, maar biedt ook de mogelijkheid om vanuit het hotel meteen de golfbaan te betreden. De 18 holes bieden de golfers een uitzonderlijke ervaring tijdens het verblijf in het golfarrangement in Limburg. Voor en na het golfen krijgt de golfer een heerlijk ontbijt en diner voorgeschoteld. De diverse appartementen en suites zorgen voor een fijn verblijf.

2. Op 2 golfbanen golfen omstreeks Zuid-Limburg

Middenin het Zuid-Limburgse Vaals bevind zich een kasteel met verschillende comfortabele en stijlvol ingerichte hotelkamers. In de hotelvleugels wordt u nadrukkelijk verwend met twee keer een uitgebreid ontbijtbuffet en twee keer een heerlijk diner. Tijdens het golfen heeft u keuze uit 4 golfbanen in 2 verschillende landen, 2 in België en in Nederland. Na het golfen biedt het arrangement in Limburg de mogelijkheid om te ontspannen in de naastgelegen Spa.

3. Reizen, spelen, dineren en verblijven in Noord-Limburg

Voor het betreden van de 18-holes lange baan op de Championship Course in Noord-Limburg heeft de golfer de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende oefenfaciliteiten. Het arrangement biedt hiermee de golfer de enige voorbereiding voordat het echte werk begint. Tijdens het verblijf in het golfarrangement in Limburg proeft de golfer de ontspannen sfeer en is het los van alle hectiek. Het gastvrije personeel biedt de golfer elke ochtend een uitgebreid ontbijt aan en wordt er in de avond een 3-gangen diner voorgeschoteld in de Brasserie L.