Menu
Golfweekend

Golfarrangement in Sauerland

Golfarrangement in Sauerland

Midden in het Duitse landschap ligt het mooie Sauerland. Het gelegen golfarrangement is omringd door een prachtige natuur en geeft een schitterend uitzicht. Het 3-daags golfarrangement biedt rust en ontspanning, met warme en uitnodigende suites en kamers. De 27- holes golfbaan is gelegen in het hart van Sauerland, Schmallenberg-Winkhausen. De baan is uitdagend voor elke golfspeler, omgeven door een mooie natuur. De wellness biedt de gasten naast het golfen de nodige rust en ontspanning.

Wellnesscentrum

Het wellness centrum omschrijft de rust en ontspanning die aanwezig is in Sauerland. Van werken aan de gezondheid tot de ontspanning. Het hotel beschikt over zwembaden, sauna’s,  stoombaden en een fitnessruimte. De vriendelijke medewerkers dragen mee aan een unieke wellness-ervaring. De inbegrepen massages en gezichtsbehandelingen dragen mee aan een stress loze ervaring. Dit welnesscentrum in het golfarrangement in Sauerland is de perfecte plek voor in- en ontspanning.

De hotelkamers

Tijdens dit golfarrangement in Sauerland verblijft u in comfortabele kamers en suites die allemaal zijn ingericht in een warme en uitnodigende stijl.

Het hotel gelegen bij het golfarrangement in Sauerland beschikt over verschillende 1-persoonskamers, zowel classic als comfort. De comfort kamers zijn wat luxer aangelegen. De twee persoonskamers biedt naast de classic en comfort kamers nog een exclusive kamer aan, nog luxer aangelegen dan de comfort kamers.

De locatie beidt ook nog meerdere suites aan. Deze zijn bedoeld voor een wat langer verblijf. De junior suite en de suite classic bieden u een grote ruimte en een extra bed. De suite comfort geeft u de gelegenheid om te komen overnachten met kinderen. De kamers zijn nog luxer dan de junior suite en de suite classic, waarbij nog een extra kamer is aangelegen. De tuinsuite hebben een wat kleinere omvang dan de suite comfort, maar is wel voorzien van een terras en toegang tot het privéhotel. De suite Exclusive is de grootste suite wie beschikt over een apart woon- en slaapgedeelte. De suite kent een rustige ligging en geeft uitzicht op het hotelpark.

De golfbaan

Het 27-holes golfbaan in Schmallenberg-Winkhausen is gelegen in het hart van het Duitse Sauerland. De golfbaan is voorzien van een natuurlijke en strakke schoonheid en is gevarieerd voor spelers van alle niveaus, en is gelegen tussen prachtige bergen.

Drie banen van negen holes kennen allemaal hun eigen uitdagingen en vorm. De uitdagingen variëren van diverse waterpartijen tot bunkers en gevarieerde fairways. De golfers hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van clubhuis, driving range en een pro-shop.

De golfbaan in Schmallenberg-Winkhausen is een must-visit voor elke golfliefhebber die op zoek is naar een unieke golfervaring in Duitsland.

Wilt u meer informatie over dit golfarrangement in Sauerland, klik dan hier voor meer informatie.