Menu
België / Golfweekend / Limburg

Avonturen in het Hart van Limburg: Golfen in Maastricht

Tijdens dit golfarrangement in omgeving Belgie gaat u op twee verschillende golfplekken golfen. Tijdens het verblijf wordt u verwelkomd in een historisch Belgisch kasteel.

Laat u betoveren door de charme van het kasteel en creëer onvergetelijke herinneringen, zowel op als buiten de golfbaan. U wordt ontvangen op International Golf Maastricht en Spiegelven.

18-holes golfen bij International Golf Maastricht en Spiegelven

Golfen zult u doen bij International Golf Maastricht en Spiegelven. Internationaal Golf Maastricht ligt op 12 minuten van het Belgische kasteel en is gelegen in Maastricht. Deze golfbaan is gemaakt voor alle niveau golfers en is ontworpen om de schoonheid van het omringde landschap te benadrukken. Dit zorgt er niet alleen voor dat de golfers beschikken over een prachtige golfbaan, maar ook over een prachtig uitzicht.

Spiegelven is gelegen op 20 minuten rijden van het Belgische kasteel en staat bekend om zijn gevarieerde parcours in een bosrijke omgeving. Als er een plek is om als amateurgolfer een hoger niveau aan te tikken is het hier wel. Menig golfer wist via diverse heidepartijen, waterhindernissen en loos- en naaldbomen makkelijk de weg te vinden maar de grote, snelle greens. De aanstormende ‘pro’s’ krijgen hier de kans om het volledige slagenarsenaal uit de hoed te toveren.

Restaurants in de omgeving van het prachtige kasteel

Het kasteel beschikt zelf niet over een à la carte restaurant, maar in de omgeving, op slechts twee kilometer afstand van deze locatie, zijn twee restaurants gevestigd.

Restaurant Bien Soigné heeft een stijlvol en gezellige uitstraling. Hier heeft u de mogelijkheid om proeven van de Limburgse gastvrijheid. ’s Winters kunt u heerlijk genieten bij de openhaard met een wafel met warme chocolademelk en ’s zomers kunt genieten van een ijsje of een salade op het zonnige tuinterras.

Restaurant Oud Gerechtshof: is een restaurant in een historisch pand uit 1680 gelegen in het mooiste dorp van Vlaanderen ‘Oud-Rekem’. Dit restaurant is een echte familiezaak. Vader en moeder kochten het pand tien jaar geleden, restaureerden en moderniseerden het met behoud van zijn authenticiteit.

Bezienswaardigheden in de omgeving

In de omgeving van dit Belgische kasteel zijn meerdere activiteiten en bezienswaardigheden te zien. Het kasteel zelf biedt al prachtig omliggend park waar een aantal mooie tuinen en vijvers liggen waar u goed doorheen kunt wandelen. Als u een stukje verder wandelt komt u terecht bij Pietersheim Waterburcht. Dit middeleeuwse waterburcht is voorzien van goed bewaarde grachten en torens. De historische sfeer komt bij deze plek erg naar boven.

Op loopafstand bevind zich dicht gelegen ook Connecterra, een uniek natuurgebied en voormalige mijnsite. Hier kunt u genieten van de uitgestrekte landschappen, wandelpaden en panoramische uitzichten. Bent u een natuurliefhebber of een echte wandelaar, dan is dit de geschikte plek om te zijn.

Houd u meer van winkelen? Breng dan een bezoek aan Maasmechelen Village. Deze outlet bestemming ligt op korte afstand en heeft een breed assortiment aan designermerken en boetieks.

Bent u geïnteresseerd in andere arrangementen in deze omgeving? Kijk HIER!