Menu
Gelderland / Golfbanen / Redactie TIP

Golfen op Z’n Best: Drie Prachtige golfarrangementen in de Achterhoek.

Bent u een fanatieke golfer en heeft u ooit al eens willen proeven van het gezellige en Boerse achterhoek? Met deze 3 unieke golfarrangementen in de Achterhoekse achtertuin bent u klaar om het heuvelachtige Landschap te bespelen.

Golfweekend in het Montferland

Montferland, genesteld in Zeddam, biedt u een zalig 2-daags golfarrangement aan om uw weekend optimaal te benutten. Het arrangement biedt u een onvergetelijke greenfee voor 18-holes bij de Keppelse golfclub. Deze gerenoveerde golfclub bevind zich in het kikkerdorpje Hoog-Keppel,  op 22 minuten van rijden van Zeddam. De gastvrije sfeer van Hoog-Keppel garandeert een warm en gezellig verblijf, waardoor uw uitje nog specialer wordt.

Overnachten doet u in de gezellige ambiance hotel in Zeddam. Net als bij de Keppelse golfclub wordt Zeddam gekenmerkt door bossen en natuurpracht. In het hotel staan kwaliteit en persoonlijke zorg hoog in het vaandel, dus u hoeft zich vooral geen zorgen te maken over de warme gastvrijheid.

Golfgenot op de betoverende Golfbaan Zelle

5 dagen lang genieten in het Achterhoekse Hengelo is een van de golfarrangementen voor een langer verblijf. U wordt verwelkomd in een Finse warme bungalow, gelegen in de achterhoekse bossen. Tijdens u verblijf kunt u genieten van het heerlijke landschap, waar u geregeld in de verte een vazant of ree kunt spotten. Hier kunt u heerlijk tot rust komen met een glaasje wijn in de hand.

Op slecht een steenworp afstand bevind zich de prachtige 18-holes wedstrijdbaan. De golfbaan vormgegeven op basis van de structuur van het Achterhoekse coulissenlandschap. De uitdaging hier ligt in de holes die zich slingeren tussen eeuwenoude bomen en kronkelende beekjes. Dit zorgt voor lastig situaties waardoor de bal snel in de waterpartijen beland. De finishing touch zijn de sandywastes en de moerassen.

Golfavontuur in het Schilderachtige Bronckhorst: Ontdek dit Golfarrangement

Tussen Doesburg en Zutphen, in het land van kastelen en historie, ligt het kasteelrijke Bronckhorst. Deze plek biedt u een 2-daags golfarrangement waar u ideaal tot rust kunt komen. U zult overnachten in een historische herberg, met keuze uit meerdere kamers en een suite. Gedurende u verblijf wordt u een heerlijk achterhoeks ontbijt aangeboden en als hoogtepunt wordt er smaakvol een 4-gangen verassingdiner geserveerd.

Golfen doet u bij ’t Zelle in Hengelo Gelderland. Deze plek, ook wel de parel van de Achterhoek genoemd, doet met deze naam een gooi naar één van de mooiste golfbanen van Nederland. Toch behoefte aan een andere golfbaan? Dan kunt u ook kiezen uit de Keppelse golfclub in Hoog-Keppel. Deze golfclub is voorzien van 18 holes en ligt gelegen tussen de mooiste bossen van Hoog-Keppel. Moeite met het vinden van de juiste slag? Deze golfbaan biedt oefenfaciliteiten aan, zoals een drivingrange, 2 oefenbunkers en 2 oefengreens.

Opzoek naar golfarrangementen in Brabant? Klik HIER