Menu
België / Golfweekend

Combineer Strand en Golf tijdens dit 2-daags verblijf in Oostende!

DE combinatie tussen rust, golf, strand en zee vindt u tijdens het 2-daags golfarrangement Oostende. Na 9-holes te hebben gegolfd bij Wellington Golf kunt u heerlijk uitwaaien op het strand. Het strand ligt op 100 meter afstand van het hotel, dus aan luxe geen gebrek. Om de dag af te sluiten wordt u rijkelijk ontvangen in het 4-sterrenhotel. Het hotel zorgt voor een aangenaam verblijf.

Wellington golf

Echt toe aan een potje golf met vrienden, familie of collega’s? Wellington golf heeft baat bij gezelligheid, een goede sfeer en betrokkenheid. De perfecte plek dus voor een uitstapje met vrienden, familie en collega’s. Ook voor beginnende golfers is dit een goede plek om van start te gaan. De baan is voorzien van 9-holes, met elk zijn eigen uitdaging. Deze golfbaan biedt een geweldige kans om uw golfvaardigheden te verbeteren. Met inmiddels 750 leden en een groeiend aantal greenfee-spelers, heeft de golfbaan zich ontwikkeld tot een bloeiende golfclub.

Hotel verblijf in hartje Oostende

Het hotel geeft u ultieme rust na het golfen. Verblijven doet u in één van de ruime en comfortabele 4 sterrenkamers. Het hotel heeft met enthousiasme geïnvesteerd om zichzelf te transformeren tot het meest milieubewuste hotel in de stad. Zwembad en wellness faciliteiten zijn bij het arrangement inbegrepen. Toe aan een gezellig praatje en drankje? De Lindores Lounge Bar staat 24 uur voor u klaar om u te voorzien van drankjes.

Vanwege de centrale ligging van het hotel in Oostende, zijn alle bezienswaardigheden gemakkelijk bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich het strand, een autovrije winkelstraat en tal van gezellige restaurant en cafés. En dan hebben we nog niet gesproken over diverse musea en pleinen. Kortom, de ideale uitvalsbasis om Oostende te verkennen.

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over meerdere faciliteiten om er voor te zorgen dat u zich helemaal op u plek gaat voelen. Het hotel is voorzien van een wellnesscenter, wie toegankelijk is van 9 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds. Het zwembad is op dezelfde tijden geopend, waar badkleding verplicht is.

Kunt u normaal gesproken niet van de fitnessapparaten afblijven, maar wilt u er toch een paar dagen tussenuit? Het hotel beschikt over een fitnessruimte en is open van 7 uur ’s ochtend tot 10 uur ’s avonds en u kunt er terecht voor zowel cardio- als spieroefeningen.

Kinderen kunnen zich in dit hotel even heersen als koningen en koninginnen. De overdekte speelruimte biedt de kinderen de gelegenheid om te genieten van de ballenbak en de glijbaan.

In het kort: een waar rust- en speelparadijs!

Moeite met het verbeteren van uw golfslag? Klik HIER voor 3 essentiële adviezen!