Menu
België / Golfweekend

Hotel, Diner en 18-holes in de Belgische Ardennen

Ervaar de rust van golfen tijdens dit 3-daags golfarrangement in de Ardennen. In het charmante dorpje Marcourt wacht het prachtige hotel op u. Geniet van een heerlijk 4-dangen verrassingsdiner, wordt wakker in één van de sfeervolle kamers en begin de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Als kers op de taart is een 18-holes greenfee inbegrepen, zodat u volop kunt genieten van een ontspannen golfuitje in de Ardennen.

Golf de Durbuy

In Durbuy, de kleinste stad van België, ligt Golfbaan de Durbuy.  Deze golfbaan is ontworpen door een gerenommeerde golfbaan architect. De golfbaan bevindt zich tussen weelderige bossen en eeuwenoude bossen. De golfbaan bevindt zich op ruig terrein en biedt golfers een prachtig uitzicht over de omgeving.

Hotel

Net aan de rand van het charmante dorpje Marcourt bevindt zich het hotel waar u 2 nachten zult verblijven. Het hotel wordt gekenmerkt door zijn indrukwekkende oprijlaan omringd met berkenbomen en een gezellige tuin. Indien u op zoek bent naar vredige oase te midden van de natuur is deze de locatie de ideale plek. De uitstraling van het hotel staat bekend om zijn pracht, gevormd door zijn natuurstenen constructie. Binnen wordt u verwelkomd in een warme ambiance met een eigentijds tintje

Het restaurant beschikt daarnaast over een uitstekende reputatie dankzij zijn voortreffelijke culinaire aanbod. Dagelijks krijgen de gasten een nieuw en gevarieerd menu voorgeschoteld. Tim Christenen, de eigenaar van het hotel en tevens chef-kok, laat zijn passie in de keuken zien door middel van het serveren van verfijnde gerechten aan zijn gasten. Elke avond weet Tim zijn gasten weer te verrassen met nieuwe, creatieve gerechten.

Laat u betoveren door de verrukkelijke culinaire ervaring die hier geboden wordt.

Sfeer

De Ardennen staat bekend om zijn prachtige watervallen en Spa. In het hart van de Ardennen bevindt zich het schilderachtige dorpje Marcourt, omgeven door een prachtige natuur met veel beekjes en beboste valleien. En dan hebben we het nog niet gehad over de kleinste stad van Duitsland, Durbuy. Het stadje beschikt over een middeleeuws centrum en charmante steegjes. Altijd al een warm gevoel gehad bij geschiedenis? Dan is het zeker geen verkeerd idee om het Bastogne War Museum te bezoeken. Dit museum vertelt u alles over het Ardennenoffensief tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Zeker de moeite waard!

Wat is nu het effect van kwalitatief goede golfschoenen? U leest het HIER!