Menu
Gelderland / Golf en Gastronomie / Golfen op meerdere golfbanen / Golfweekend

Culinaire Golfarrangement in Heelsum

Charmant hotel op loopafstand van de golfbaan

Tijdens dit culinaire golfarrangement in Heelsum verblijft u in een charmant hotel. Vlakbij Arnhem ligt het in chaletstijl gebouwde stijlvolle hotel. Een kleinschalig en charmant hotel met 71 kamers midden in de natuur.  Omringd door de prachtige natuur met uitgestrekte weides en talloze schitterende bossen is het heerlijk tot rust komen op de Veluwe. De omgeving nodigt uit om heerlijk te wandelen of indrukwekkende fietstochten te maken. Naast een actieve dag in de buitenlucht, kunt u ook verschillende steden en knusse dorpjes bezoeken op de Veluwe. Het hotel ligt op 600m van Golfclub Heelsum.

Culinaire golfarrangement in Heelsum

De parel in de kroon is het al sinds 1971 met 1 Michelinster bekroonde toprestaurant De Kromme Dissel. Indien gewenst kunt u uw diner upgraden naar een 7-gangendiner!

Culinaire golfarrangement in Heelsum

Culinaire Golfarrangement in Heelsum

U gaat tijdens dit culinaire golfarrangement golfen op 2 verschillende banen. Namelijk op Golfclub Heelsum en Golfbaan Welderen.

  • Golfclub Heelsum ligt op 600m van het hotel. Golfclub Heelsum is gelegen op voormalige heide- en zandgronden en is een ideale golfbaan voor zowel beginnende als ervaren golfers. Het hele jaar door kunt u op de zomergreens spelen en genieten van het slaan van een bal vanaf de harde zandondergrond. Dit zorgt niet alleen voor een prettige golfervaring, maar biedt ook uitdaging en keuzemogelijkheden in uw slagen door de contouren van de baan. De snelle greens maken het plaatje compleet en dagen u uit om het beste uit uw golfspel te halen.
  • Golfbaan Landgoed Welderen ligt op 12 minuutjes rijden van het hotel. De golfbaan te Elst, ligt in de prachtige regio de Betuwe. In het midden van het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen. Het landgoed is goed en snel bereikbaar en ligt dicht bij de snelweg en langs de drukte van de stad, terwijl je daar toch, op het landgoed zelf, niets van door heeft. De golfarchitect J. Eschauzier ontwierp deze uitdagende golfbaan, die dichtbij het vriendelijke riviertje de Linge is gelegen en beschikt over schilderachtige waterpartijen, die tactisch spel noodzakelijk maken.

Culinaire golfarrangement in Heelsum

Voor meer informatie over dit culinaire golfarrangement in Heelsum, klik HIER!

=====================

Nieuwsgierig naar al onze golfarrangementen in Gelderland? Ga dan naar Golfen in Gelderland!