Menu
Gelderland / Golfen op meerdere golfbanen / Golfweekend

Golfen in de Achterhoek – NIEUW Golfarrangement

Golfen in de Achterhoek

Golfen in de Achterhoek. Bij dit golfarrangement overnacht u in het sfeervolle Winterswijk. Dichtbij het hotel is het heerlijk golfen bij Golfbaan de Voortwisch en Golfbaan ’t Zelle. Tijdens dit arrangement geniet u van het Achterhoeks coulissenlandschap, de ontspannen golfbanen en het gastvrije hotel.

Het hotel

Aan de rand van Winterswijk, nabij het centrum, ligt dit hotel. Winterswijk is omringd door een bosrijke natuur. Voor de golfliefhebber zijn er volop mogelijkheden om een balletje te slaan en ook de wijngaarden zijn een bezoek waard. Laat u verrassen door de authentieke sfeer, de warme deken en het uitgebreide culinaire aanbod. Wat u ook wenst, Het hotel doet haar best om het u te bieden.

De prachtige golfbanen

Golfbaan de Voortwisch – Golf en Country Club Winterswijk is verbonden aan Golfbaan de Voortwisch en bevindt zich in het Nationaal Landschap Winterswijk. De Winterswijkse golfbaan is bij uitstek dé plek voor iedereen die in rust wil golfen in een groene en historische omgeving en wil genieten van de Achterhoekse gastvrijheid. De golfbaan bestaat uit een bos- en parkbaan en kenmerkt zich door mooie vergezichten, glooiende greens en uitnodigende doglegs. Ze zijn op een natuurlijke manier ingepast in het landschap en zorgen voor een sportieve uitdaging voor golfers van verschillende niveaus. En is dus de een uitstekende baan om te golfen in de Achterhoek.

Golfbaan t Zelle – Golfen in de Achterhoek op een van de mooiste golfbanen in de regio. Deze golfbaan staat garant voor rust, ruimte en gastvrijheid in een bosrijke omgeving. Tijdens het 18 holes golfen kunt u in het restaurant genieten van de rust met een heerlijke maaltijd en drinken. Deze baan beschikt over maar liefst 12 handicarts.

Klik hier voor meer informatie over dit fantastische arrangement!