Menu
Duitsland / Golfweekend

Dubbel Golfplezier in Baden-Baden!

Het unieke golfarrangement biedt u de kans om te golfen in 2 verschillende landen. Met keuze uit 6 wedstrijdbanen in 2 verschillende rondes ervaart u meerdere uitdagingen die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk golfplezier beleeft in Baden-Baden. Aansluitend geniet u van de aangelegen spa in het hotel, met bijhorende behandelingen en faciliteiten. U wordt voorzien van de nachtrust in het prachtige hotel gelegen in Baden-Baden in Duitsland. De aangeboden hotelkamers voelen huiselijk aan. Dit arrangement biedt niet alleen de kans om je golfvaardigheden te verbeteren op enkele prachtige banen, maar ook om te ontspannen in luxe accommodatie en te genieten van culinaire hoogstandjes van de regio.

Op Golfavontuur in Baden-Elzas

Je avontuur begint zodra je aankomt in de betoverende regio Baden-Elzas. Na het inchecken in je comfortabele Junior Suite word je verwelkomd met een verfrissend welkomstdrankje. Dit is het perfecte moment om te ontspannen en je voor te bereiden op de golfuitdagingen die voor je liggen. Zodra u de golfclub in uw handen heeft en de groene lakens heeft betreden is het tijd om aan het golfavontuur te beginnen. Elk gepassioneerde golfer kan zich uitleven hier. Bent u meer van de geplaatste bunkers of meer van het uitzicht, alles is hier te vinden. Alles om te zorgen voor dubbel golfplezier in Baden-Baden.

Hotel in Baden-Baden

Na een dag vol golfplezier heeft u de tijd om bij te komen in de spa van het hotel. Hier heeft u de mogelijkheid om u te laten verwennen door verschillende behandelingen en faciliteiten. De volgende dag word u wakker in de luxe Junior Suite en geniet je van een uitgebreid ontbijt om de dag goed te beginnen. Bij elke kamer ligt de focus op comfort en stijl, om er voor te zorgen dat u een onvergetelijke ervaring doormaakt. Daarna is het tijd om te ontspannen in de spa. Trakteer jezelf op wat welverdiende rust en herstel in de faciliteiten van het resort voordat u zich klaarmaakt voor de volgende ronde golf.

De ligging van Baden-Baden

Baden-Baden, de plek waar u verblijft, staat bekend om zijn prachtige badhuizen en het ‘ heilwasser’. Een plek waar u jonger, gezonder en vitaler van zou worden. Buiten het hotel om is er genoeg te ontdekken, zoals het Museum Frieder en Burda.

Klaar om u golfclubs te pakken en Baden-Elzas te verkennen? Dit arrangement biedt niet alleen de kans om u golfvaardigheden te verbeteren, maar ook om te genieten van de schoonheid en gastvrijheid van deze unieke regio in Duitsland en Frankrijk.

Wilt u meer weten over dit golfarrangement? Klik dan HIER!