Menu
Gelderland / Golfweekend

Natuurschoon en Slagkracht: Golfen op de Veluwe!

Golfarrangement op de Veluwe

Middenin de prachtige natuurvelden op de Veluwe ligt een 18-holes lange golfbaan. In Heelsum heeft u tijdens u 3-daagse trip de mogelijkheid om 1x deze 18-holes door te lopen. En alsof dat nog niet genoeg is heeft u de andere dagen de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke omgeving op de Veluwe. Tijdens het verblijf overnacht u in het stijlvolle in chaletstijl gebouwde hotel vlakbij Arnhem. Naast de overnachting heeft het hotel een aangelegen toprestaurant, waar er op dag van aankomst een heerlijk 3 gangen diner voor u klaarstaat. Kom golfen op de Veluwe.

Verwen uzelf met een heerlijk golfarrangement en kom genieten met z’n tweetjes of neem uw golfvrienden mee.

De Veluwe

Naast het golfen heeft de Veluwe een aantal schitterende plekjes wie u tijdens het bezoeken moet zien. Bent u meer een natuurmens? Of bent u meer een dierenmens? Alles is te zien op de Veluwe. Van de apenheul tot burgers’ Zoo, van Kröller-Moller Museum tot Paleis het Loo. Daarnaast is de omgeving perfect geschikt voor het maken van fiets- en wandeltochten. De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Het is daarmee een goed geschikte plek om tot rust te komen tussen de uitgestrekte heidevelden.

Comfortabele hotelkamers

Het hotel biedt u de keuze uit vier verschillende soorten kamers, met als pareltje van het hotel de luxe kamer.

De comfort kamer is de kleinste kamer die het hotel aanbiedt. De smaakvol ingerichte kamer biedt u een 2-persoonsbed of 2 eenpersoonsbedden met een aangesloten flat screen televisie. De badkamer is uitgerust met bad-douchecombinatie en een toilet.

Een maatje groter is de Comfort Plus kamer. Deze kamer biedt meerdere faciliteiten aan ten opzichte van de comfort kamer. Denk hierbij aan koffie- en theefacilitieten en een mobiele airco. In de badkamer vind je een toilet, een bad, een douche, een badjas en badslippers voor jouw koninklijke badtijd!

Komt u met u familie op bezoek en verblijft u liever met de gehele familie op 1 kamer? Dan is deze kamer perfect geschikt voor u. Deze kamer biedt dezelfde faciliteiten aan als de comfort plus kamer, met als extra dat de ruimte iets groter is en er een eigen balkon bij zit.

De ‘Chique Suite’ , oftewel de luxe kamer, is aan de voorkant van het hotel de vinden en is elegant en royaal ingericht. De suite beschikt over een koffie- en theestation, heerlijke badjassen en comfortabele slippers. U nachtrust vind plaats in een kingsize bed of in een eenpersoonsbed. Tot slot heeft de kamer een eigen privébalkon en een flatscreen televisie.

De unieke 18-holes golfbaan

Het unieke aan golfclub Heelsum is gelegen op voormalige heide- en zandgronden. Het terrein zorgt er daarmee voor dat water snel wordt afgevoerd, wat het perfect maar voor een golfbaan. Doordat de zandondergrond vrij stevig is, is de golfer in staat om het gewenste effect aan de bal toe te voegen. Dit zorgt er ook voor dat de bal lekker door kan rollen. De natuurlijke contouren van de baan bieden extra uitdagingen en geven je keuzemogelijkheden bij elke slag. En laten we de uitdaging van de snelle greens niet vergeten!