Menu
Baden-Württemberg / Duitsland / Golfweekend

Golfarrangement bij Stuttgart – Prachtige golfbaan

Modern hotel gelegen aan het park

Bij dit golfarrangement bij Stuttgart, verblijft u in een heerlijk hotel. Direct gelegen aan het prachtige Remspark en de rivier, niet ver van het treinstation en het stadscentrum, ligt dit hotel in Schwaebisch Gmuend (ten oosten van Stuttgart). Het hotel beschikt over 101 standaardkamers en 4 juniorsuites, een rooftopbar met uitzicht over de stad, het park en de bergen. Verwen u zelf met een heerlijk verblijf in dit hotel.

Golfen

Genieten met uitzicht

Het hotel beschikt over een panoramisch restaurant Charles met 120 zitplaatsen op de 7e verdieping, een panorama Bar “Hi” met 35 zitplaatsen op de 7e verdieping en een Rooftopbar met 360° uitzicht over de stad, het park en de bergen op de 8e verdieping. Het genieten met uitzicht staat dus centraal tijdens dit golfarrangement bij Stuttgart. Geniet van een heerlijk drankje op het dakterras of in de bar. Of neem plaats voor een 3-gangendiner dat inclusief is in dit golfarrangement!

Golfarrangement bij Stuttgart, golfen op een prachtige golfbaan!

Voor de golfliefhebber is deze golfbaan van Golf Club Hetzenhof een ware belevenis om op te golfen. Golfen in dit grandioze decor van het Drie Kaisergebergte Hohenstaufen, Rechberg en Stuifen is adembenemend mooi. Tijdens uw golfdag geniet u hier van de unieke uitzichten, schitterende natuur met een ongelofelijke verscheidenheid aan flora en fauna. Ook het licht over het glooiende landschap is schitterend. U zult een top dag beleven aan uw golfdag.

 

Wilt u meer weten over dit golfarrangement bij Stuttgart? Klik dan HIER voor meer informatie!